Obrišite umor sa lica uz AVON Anew Dual Eye kreme sa ProtinolomTM!

Otkako je kompanija Avonuvela revolucionarni ProtinolTM, ne prestaje da nas iznenađuje novitetima. Ovog puta, svoje poznate Anew skin-care proizvode obogaćuje Protinolomtmi predstavlja – Dual Eye kremu za ublažavanje podočnjaka i Dual Eye lifting kremu za predeo oko očiju koje podmlađuju kožu oko očiju za samo 48 sati*. Višestruko nagrađivani, nosilac prestižne Edison nagradeProtinoltm, pospešuj edva tipa kolagena koji hidratizuju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost, i na taj način se bore protiv znakova starenja.

Dual Eye krema u 2 verzije

Uz Dual Eye kremu za ublažavanje podočnjaka sa Protinolomtm, tamni podočnjaci, otečenost i senke oko očiju,počinju da se povlače već nakon 48 sati. Ovaj korektor sastoji se od gela za neutralizaciju podočnjaka i kreme za korekciju tena, aformulisan je antioksidansima i ekstraktom morskih algi. Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka, korišćenjem dva puta dnevno, ujutru i uveče, umanjuje tamne i crvene fleke i izgled diskoloracije, što je potvrdilo i 92% ispitanika**.

Dual Eye lifting krema za predeo oko očijusa Protinolomtm, služi za zatezanje kapaka, sačinjena je odkreme bez ulja i laganog gela, koji u sebi kriju aminokiseline i kofein. Ova dvofazna formula pospešuje hidrataciju i koži oko očiju daje zategnutiji i čvršći izgled. 

avon anew duo eye kreme

„Dvofazne Anew kreme sa Protinolomtm važno je koristiti dva puta dnevno, kako bi se videopun efekat liftinga, zatezanja kože i ublažavanje crnih krugova oko očiju.Koža ispod očiju je veoma delikatna, te je kreme potrebno nanositi nežnim pokretima jagodica prstiju. Neophodno je voditi računa da kožu u ovom predelu ne rasteže“, izjavila je dr Tamara Maravić, dermatolog i vlasnica ordinacije Dermanova, stručno pojačanje Avon Anew linije za negu kože.

Anew Dual Eye kreme sa Protinolomtm  dostupne su u Avon brošuri od 1. januara, kao i na sajtu www.avon.rs.

avon anew duo eye kreme

*Zasnovano na korisničkoj studiji sa 130 osoba

**Zasnovano na korisničkoj studiji 99 osoba

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!