Eucerin® poručuje: Zbogom flekama od akni!

fleke od akni

Sa problemom akni, koji osim estetskih izaziva i emocionalne probleme poput pada samopouzdanja, suočava se 95% adolescenata i 40% odraslih, a iskustva pokazuju da borba protiv akni, čak i uz podršku dermatologa i adekvatnu negu, dugo traje. Dodatno rezultati te borbe često nisu zadovoljavajući ni kada se problem akni umanji ili nestane, jer na koži nakon toga ostaju tamne fleke koje kvare ujednačenost tena. Izlazeći u susret potrebama svojih korisnika, sa ciljem da njihov život menja na bolje, Eucerin® je zato, u saradnji sa dermatolozima i farmaceutima, već dokazano efikasnoj Eucerin®DermoPURE liniji pridružio preparate specijalno formulisane da umanje tamne fleke od akni.

Zaštita od sunca kao preventiva fleka od akni

Stručnjaci naglašavaju da je u nezi kože sklone aknama, pored redovnog i temeljnog čišćenja inege adekvatnim preparatima,veoma važna specijalno formulisana zaštita od sunca,jer UV zraci mogu da pogoršaju hiperpigmentacije koje su posledica akni.

TRI KORAKA NEGE ZA UJEDNAČENTEN I KONAČNO ZBOGOM TAMNIM FLEKAMA

Korak #1: Čišćenje

Kadaje čišćenje masnei problematične kože u pitanju, dermatolozi savetuju da je dovoljno lice prati dva puta dnevno, uz upotrebu preparata koji je efikasan, ali nije agresivan prema koži. Upravo takav preparat je Eucerin® DermoPURE Gel za čišćenje kože. Namenjen svakodnevnoj primeni, u praktičnom pakovanju od 400 ml sapumpicom, ovaj preparat ne sadrži parfeme, a pogodan je i za osobe sa osetljivom kožom.

fleke od akni

Korak #2: Nega

Nakon čišćenja, ujutru i uveče, na kožu nanesite Eucerin®DermoPURE Serum sa trostrukim efektomkoji klinički dokazano umanjuje uporne tamne fleke od akni, efikasno ublažava simptome masne i problematične kože i pruža koži dugotrajni mat izgled.Ublažavanje upornih tamnih fleka od akni i sprečavanje njihovog ponovnog nastanaka u formulacijiovog preparata obezbeđuje Eucerin® patentirani Thiamidol®. Dodatno, formulacija ovog preparata sadrži salicilnu kiselinu, koja efikasno umanjuje pojavu simptoma masne i problematične kože, i likokalkon A, koji deluje protivupalno. Pored toga, sebum regulatorna tehnologija primenjena u formulaciji  Eucerin®DermoPURE Seruma sa trostrukim efektom, smanjuje lučenje sebuma i pruža koži dugotrajan mat izgled.

fleke od akni

Korak #3: Zaštita

Za zaštitu od sunca kože sklone aknama, veoma je važno da redovno, ne samo tokom leta, koristite preparate namenjene ovom tipu kože. Eucerin® Oil control za zaštitu masne kože od sunca SPF 30 i SPF 50+ je specijalno formulisan za masnu i kožu sklonu aknama, ima laganu teksturu, brzo se upija i ne ostavlja lepljive tragove, tako da je pogodan i kao podloga za šminku. Napredna spektralna tehnologija u formulaciji ovog preparata kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe sadrži i gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože.

fleke od akni

INFO PLUS

Za kompletnu negu kože sklone aknama u  bolje snabdevenim apotekama sada potražite specijalno pakovanje koje, pored Eucerin®DermoPURE Seruma sa trostrukim efektom, kao poklon sadrži Eucerin® Oil control za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+, kao i pakovanje dva Eucerin® DERMOPURE Gela za čišćenje kože po ceni jednog.

fleke od akni

error: Content is protected !!