Jesenji noviteti iz Beiersdorf-a: Novi Nivea i Labello proizvodi!

By  |  0 Comments

Kao i svake sezone i ove jeseni, kompanija Beiersodrf predstavlja nove Nivea i Labello proizvode. U pitanju su veliki novitet: micelarni samponi; Labello Sparkle Limited Edition; jedan proizvod za vaše jače polovine – Nivea ulje za negu brade.

NIVEA Micelarni šamponi

Čak i ako svakoga dana perete kosu, micelarni šamponi je neće isušiti. Zahvaljujući inovativnoj formulaciji, novi NIVEA micelarni šamponi efikasno, ali blago čiste i osvežavaju kosu i u potpunosti odgovaraju osetljivoj koži glave.

Šamponi su zasnovani na savremenoj micelarnoj tehnologiji, efikasne tehnologije za čišćenje kože koja se već koristi u proizvodima za čišćenje lica. Blagi agensi za čišćenje u formulaciji šampona privlače prljavštinu i nepoželjne masnoće sa kose i kože glave i rastvaraju ih u vodi. Formulacija ne sadrži silikone, blaga je i održava zdrav izgled kose i kože glave. Temeljno čiste kosu i kožu glave, ali ne uklanjaju previše prirodnih masnoća, što ih čini veoma blagim.

NIVEA Purifying micelarni šampon za masnu kosu i kožu glave sadrži micele koje dubinski čiste. Formulacija bez silikona ne iritira kožu glave, a kosu osvežava i čini je lepršavom. NIVEA Purifying micelarni šampon pruža dugotrajni osećaj svežine zahvaljujući blagoj formulaciji sa ekstraktom matičnjaka. Ovaj biljni sastojak unosi dodatnu svežinu u vašu svakodnevnu rutinu nege kose kako biste dan započeli ispunjeni energijom.

micelarni sampon za masnu kosu

NIVEA Comforting micelarni šampon za osetljivu kožu glave i kosu obogaćen je prijatnim mirisom nežnih i egzotičnih cvetova lokvanja. Ova vodena biljka poznata je po svojoj lepoti i mirisu, te omogućava ugodnu rutinu pranja kose koja neguje i osvežava kosu i kožu glave. Blaga formulacija sa većom količinom negujućih sastojaka jača kosu i poboljšava njenu gipkost. Formulacija obogaćena prijatnim mirisom lokvanja održava prirodnu pH vrednost kože glave.

micelarni sampon za osetljivu kosu

Labello Sparkle Limited Edition

Originalni proizvod za negu, koji hidrira usne i čini ih lepim, sada dolazi u šest svetlucavih pakovanja – crvenoj, zlatnoj, srebrnoj, roze, ljubičastoj i zelenoj. I ne samo to – možete i da napišete nešto na poleđini pakovanja koje je posebno dizajnirano za vaše svetlucave poruke.

Formulacija sa ši buterom i pantenolom pruža usnama hidrataciju tokom 12 sati. Pantenol je sastojak mnogih proizvoda za negu kože i poznat je po svojim regenerativnim i hidratantnim svojstvima. Ši buter takođe neguje i hidrira suvu kožu. Ovaj popularni proizvod za negu usana je vaš savršen saputnik – staje u svaki džep ili torbu.

Novi proizvodi će biti dostupni u ograničenom vremenskom periodu.

labello

Nivea men ulje za bradu – za prijatno meku bradu i osećaj  negovane kože

Trend nošenja brade je i kod nas odavno stigao. Istraživanja pokazuju da brada nije samo oličenje muškosti, već muškarac bradom definiše i svoj stil. Svakoj bradi je potrebna ciljana nega, inače brzo može da postane neuredna, što svakako nije atraktivno, a može da izazove i svrab kože.

Formulacija NIVEA MEN ulja za bradu sa prirodnim ekstraktom korena čička savršeno odgovara potrebama modernih nosilaca brade: hrani dlaku brade i čini je mekom i štiti kožu lica ispod brade od iritacija i svraba. Ulje za bradu koža brzo upija i ne ostavlja lepljiv osećaj. Rezultat ostavlja izvanredan utisak: svilenkast sjaj i osetno mekšu bradu.

nivea ulje za bradu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!