Savršena frizura za 5 minuta: Punđa sa strane od uže pletenice

By  |  0 Comments

Iako ovu frizuru karakteriše lakoća pravljenja i minimalno vreme oblikovanja, punđa sa strane od uže pletenice deluje kao da vam je oduzela čitavu večnost da je stilizujete. Ova nova i zabavna alternativa konjskom repu i klasičnoj punđi, idealna je kada vam kosa nije baš čista ili kada jednostavno samo želite da sklonite dugu ili srednje dugu kosu s lica.

Punđa sa strane od uže pletenice je dovoljno elegantna da je možete nositi na posao, a istovremeno dovoljno ležerna i praktična frizura za nakon vežbanja. Umesto na potiljku glave, kod ove verzije punđe niski čvor se podiže ka vrhu glave i sa strane i zaista izgleda senzacionalno i atraktivno. Samo nemojte zaboraviti da učvrstite frizuru – stavite dovoljno ukosnica i proizvoda za fiksiranje.

Sledite pisani i video vodič na kraju teksta da biste naučili kako se pravi punđa sa strane od uže pletenice.

Kako se pravi punđa sa strane od uže pletenice?

Šta vam je potrebno: češalj, elastične gumice, ukosnice i lak za kosu.

  1. Prvo odredite sa koje strane želite da vam bude punđa. Prebacite kosu napred, pažljivo je zaližite pa zavežite u konjski rep.
  2. Zatim podelite zavezani pramen na dva dela pa krenite da pletete kosu u uže pletenicu, i to tako što ćete pramenove uvijati jedan od drugog, odnosno jedan ispod drugog (kada pogledate video na 0:24 biće vam jasnije). Ponavljajte proces sve dok vam ne ponestane kose.
  3. Kada dođete do kraja, vežite kiku gumicom pa je savijte u oblik punđe oko elastične gumice pomoću koje ste vezali početni konjski rep.
  4. Elastičnu gumicu sakrijte ispod kose i frizuru dobro fiksirajte ukosnicama i poprskajte lakom za kosu za jako učvršćivanje i za sve tipove kose kao što je Premium lak za kosu.

Povezano: Brza i jednostavna punđa za svaku priliku!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!