Makeup predlog: 2 načina nošenja ajlajnera – Smudged i Negative Space

By  |  0 Comments

Neko voli da eksperimentiše, neko da se drži klasike i proverenog. Smudged i Negative Space su ipak 2 načina nošenja ajlajnera koja su miks obe krajnosti.

Smudged i Negative Space su neobični načini uokvirivanja očiju koji će vam se verovatno dopasti jer ove linije su jednostavne za izvlačenje, a na vama je da odaberete koju ćete isprobati za određenu priliku. Takođe, ova 2 načina nošenja ajlajnera su i opcije za svaki dan jer su zapravo veoma suptili.

Komplimenti na vaš pogled su zagarantovani, bez obzira za koji se način nošenja ajlajnera odlučili.

Smudged ajlajner

Crni ajlajner (ili krejon) u kombinaciji sa ajlajnerom (krejonom ili senkom za oči) u boji te pomalo razmazan daće vam sexy izgled koji će idealno uokviriti vaš pogled bez mnogo truda. Ovaj način nošenja ajlajnera ne zahteva precizno iscrtavanje već nehajno apliciranje ajlajnera u olovci. Nakon nanošenja crnog ajlajenera i razmazivanja pomoću prsta (četkicom ili štapićem za uši) dok ne dobijete željeni efekat, iznad se aplicira ajlajner u boji koji se takođe treba blago razmazati kako na liniji na gornjem kapku, tako i na liniji na donjem kapku i to od početka do kraja. Na kraju, nanesite maskaru u nekoliko slojeva.

Naša preporuka je senka za oči dostupna u 16 prelepih nijansi.

sen

Za više informacija, kliknite na sliku.

Negative Space ajlajner

Ovaj makeup predlog možemo nazvati i „manje je više“ izgled. Pomoću crnog ajlajnera u olovci (ili krejona) iscrtajte preciznu liniju duž celog gornjeg kapka ali tako da je malo produžite izvan spoljnjeg kraja oka kao kad izvlačite mačkasti oblik. Nanesite ajlajner i na prevoju kapka tako da završna linija bude blago razmazana. Ostatak kapka ostavite čistim.

Povezano: Izvucite ajlajner poput Zoë Kravitz – Video!

Naš predlog je Photo Chic Eyeliner Pencil dostupan u čak 12 nijansi!

Untitled3

Za više informacija, kliknite na sliku.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!