Izvucite ajlajner poput Zoë Kravitz – Video

Zoë Kravitz je glumica, model i pevačica, a na osnovu umeća i kreativnosti prilikom šminkanja, možemo reći i odlična makeup umetnica. Ukoliko vam se sviđa način na koji je iscrtala ajlajner, naš današnji tekst i video tutorijal koji je Zoë Kravitz podelila na svom Instagram profilu mogu vam poslužiti kao beauty inspiracija za posebne prilike.

Naslovna foto: PhotoJoiner Instagram

Prilikom spremanja za odlazak na reviju modne kuće Yves Saint Laurent na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen/zimu 2017/2018, Zoë Kravitz je sa fanovima podelila način na koji ističe svoje oči, kao i koje make up proizvode koristi. Ukoliko želite da pogled učinite izazovnijim i date mu retro šarm, grafički ajlajner koji je Zoë Kravitz iscrtala u stilu šezdesetih je savršen izbor.

Pre nanošenja ajlajnera, kako bi prekila podočnjake i ostale nepravilnosti na njenoj inače besprekornoj koži lica, Zoë Kravitz je ispod očiju tačkasto nanela pa prstima i četkicom utapkala YSL korektor u stiku. Potom je definisala i istakla obrve pomoću YSL markera za obrve u nijansi njenih obrva.

Inspirisana stilom šezdesetih godina prošlog veka, Zoë Kravitz je prvo YSL ajlajnerom izvukla liniju uz gornju liniju trepavica koju je potom povezala sa linijom na prevoju kapka, slično Cut Crease tehnici o kojoj smo nedavno pisali ovde.

Za dramatičniji pogled, pored krila je dodala po jednu tačku pa istakla trepavice YSL The Shock maskarom za volumen. Na kraju je izgled kompletirala nude YSL karminom.

Pogledajte i video tutorijal u kojem Zoë Kravitz nanosi ajlajner!

Povezano: Ajlajner: 10 sjajnih načina da ga nosite ovog proleća!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!