HOT makeup trend – Plava senka za oči

By  |  0 Comments

Plava senka za oči se nametnula kao HOT makeup trend sezone kada je u pitanju šminkanje očiju. Nadamo se da će očarati i vas.

Plava senka za oči je make up proizvod koji ili volite ili izbegavate jer se plašite da ćete preterati i završiti sa efektom masnice na očima. Ipak, ovaj make up proizvod odlično izgleda na svakoj devojci, a najbolje ženama sa svetlom puti, tamnom kosom i smeđim očima.

Eksperimentišite i pronađite nijansu plave senke koja se slaže sa vašom bojom očiju i tena pa naglasite vaše oči. Plava senka za oči, ravnomerno aplicirana samo uz sam rub gornjih trepavica ili čak na ceo kapak – pazeći da ne idete preko linije pregiba kapka, suptilno će istaći vaš pogled. Ili uokvirite oči nanošenjem plave senke na ceo kapak i iscrtavanjem ivica donjih trepavica istom bojom. Kombinacija dve različite boje uvek je pun pogodak pa se ne plašite da se poigrate bezbrojnim nijansama plave kako biste postigli Smokey eyes pogled.

Povezano: TOP saveti: Naglasite oči uz pomoć senke (za svaki oblik oka)!

Plava senka je najbolji izbor za večernji izlazak, a odlično izgleda uz nekoliko slojeva crne maskare i neutralni ili tamno crveni ruž za usne. Možete upotrebiti i svetlucave i šljokičaste tonove plave senke. Najbitnije je da prilikom šminkanja očiju, korektorom i puderom prekrijete podočnjake jer u kombinaciji s plavom senkom tamni kolutovi ispod očiju mogu još više doći do izražaja.

Ukoliko vam treba inspiracija, pogledajte kako poznate dame nose plavu senku.

Diane Kruger izgleda zapanjujuće sa električno plavom senkom.

Emma Stone je uparila svetlo plavu nijansu senke za oči sa haljinom.

Alessandra Ambrosio se odlučila za svetlucavo tirkizni Smokey eyes izgled.

Keira Knightley je istakla oči sa ponoćno plavom nijasnom senke.

Taylor Hill je na ceo kapak nanela svetlo plavu senku za oči.

Jessica Alba je uparila tirkizno-teget Smokey eyes sa nude ružom za usne.

Još jedan vrlo zanimljiv makeup izgled možete postići ako pratite korake prikazane u videu. Svetlo plava i šljokičasta senka uparena sa plavim ajlajnerom idealna su prolećna kombinacija.

Iridescent blues ? ? ? ?

Posted by Short Cuts on Wednesday, 25 January 2017

Povezano: Izvucite ajlajner poput Zoë Kravitz – Video!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!