Boje kose u trendu ovog proleća – 5 predloga

By  |  0 Comments

Proleće je očaravajući vremenski period kada se priroda budi te nas suptilno nagovara da obnovimo, osvežimo ili skroz promenimo naš izgled. A šta ima lakše od radikalne promene boje kose?

Kako biste bili u trendu ovog proleća, predstavljamo vam 5 boja kose koje će ove sezone biti potpuni hit.

Pastelna boja kose

Ova cvetna inspiracija će definisati prolećne trendove kada je farbanje kose u pitanju. Prihvatite upadljive i živahne nijanse roze, ljubičaste, zelene ili plave i ofarbajte celu kosu ili samo pramenove. Pastelne boje se brzo ispiraju te su idealne za sve koji vole eksperimentisati s bojom svoje kose.

Zlatno roze boja kosa

Sigurno ćete biti u trendu ovog proleća ako se odlučite za neku od suptilnih i nežnih nijansi zlatno roze boje kose. Dobro pristaje i nemarno kratkoj ili ženstveno dugoj kosi, a najbolje se ističe u ravnom stilu. U dogovoru sa vašim frizerom pronađite odgovarajuću nijansu za vaš ton kože. I upamtite da je redovna nega i dodatna posvećenost održavanju ove boje kose obavezna.

Povezano: 10 promena boje kose i frizura poznatih u 2016. godini!

Konturisanje vaše trenutne boje kose

Pramenovi su najlakši način da osvežite i dodate živost vašoj postojećoj boji kose. Oštri kontrast svetlih i tamnih nijansi omekšava i ženstveno akcentuje na najbolji način konkretne delove vašeg lica. Izgleda laskavo na baš svakoj osobi.

Čokoladna smeđa boja kose

Ova nijansa je zaostavština sezone jesen/zima, ali idealan izbor boje kose ukoliko želite da se izdvojite iz svetlih tonova proleća. Lako se održava i ide uz gotovo svaki ten. Ako ste prirodna brineta, uz dodatnu dozu sjaja naglasite prirodne kvalitete vaše boje kose. Ako ste prirodna plavuša, odlučite se za pramenove boje tamne čokolade ili tamniji koren i svetlije krajeve.

Platinasta boja kose

Iako zahteva strogo i redovno održavanje, platinasta boja kose je idealna za sva godišnja doba. Potpuno hipnotiše, a najlepše izgleda na kratkoj ili poludugoj kosi i osobama svetlije puti. Ipak se posavetujte s frizerom ako niste sigurni da li je vaša kosa prikladna i spremna za bojenje u platinastu.

Povezano: Blorange: Još jedna IN boja kose 2017. godine!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!