10 promena boje kose i frizura poznatih u 2016. godini

promena boje kose i frizura

Većinom su promene boje kose i frizura poznatih uzbudljive i neočekivano prelepe, a nekad ih samo možemo okarakterisati kao „propao stilski eksperiment“. Pogledajte galeriju 10 promena boje kose i frizura poznatih u 2016. godini, pa prosudite sami.

Poznate ličnosti ili moraju da menjaju svoj izgled zbog prirode posla kojom se bave ili jednostavno samo žele neku primetnu promenu na sebi pa skrate ili ofarbaju kosu. Promena boje kose i frizure utiče na celokupan izgled svake ličnosti, a pošto su poznati non-stop pod budnim okom javnosti, skloni smo da procenjujemo kako je nova boje kose ili frizura uticala na njihov stil.

Često je promena boje kose i frizure poznatih od suštinske važnosti i za našu opštu dobrobit jer nas podstaknu da osvežimo izgled, pa odlazimo kod frizera sa fotografijom glumice, pevačice ili manekenke čija nam se boje kose ili frizura sviđa.

Decembar je mesec kada sabiramo utiske o uspešnoj 2016. godini i pravimo planove za buduću 2017. godinu, pa ne bi bilo na odmet osvrnuti se i na promene boje kose i frizure poznatih. Bez obzira da li tražite inspiraciju za nečim novim, ili samo zamišljate život u drugoj nijansi, pogledajte 10 promena boje kose i frizura poznatih koje smo videli ove godine.

Cara Delevingne

Taylor Swift

Halle Berry

Nicole Kidman

Scarlett Johansson

Britney Spears

Rita Ora

Jennifer Chastain

Jennifer Aniston

Eva Longoria

Povezano: Make up transformacije poznatih!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!