Make up transformacije poznatih

make up

Sigurno ste barem jednom u životu prošli kroz fazu preispitivanja i analiziranja sopstvene lepote. Ukoliko je tako, možete sebe smatrati srećnicom, jer postoje i dame kod kojih takvo ophođenje prema sopstvenoj lepoti traje konstantno i praćeno je nizom samokritičnih zamerki koje često i nemaju osnova, ali rezultiraju nezadovoljstvom i gubitkom samopouzdanja. Takve dame, neretko su sklone da ideale lepote pronalaze u licima koja imaju prilike da vide na malim ekranima ili na stranicama svojih omiljenih časopisa.

Ukoliko sebe prepoznajete u ovoj drugoj kategoriji dama i ukoliko ste skloni da krajnje kritično posmatrate sopstvenu lepotu, sadržaj ovog teksta je kao stvoren za vas.

Zavirite u svet make up transformacija poznatih

Prvo što treba da znate, jeste da savršena lepota ne postoji. Da bi se stvorila, za nju je potrebno ne samo oko posmatrača koji će je prepoznati, već i niz drugih faktora, od kojih mnogi čine bukvalna čuda u smislu kreiranja vizuelnih promena.

Prvi u nizu i ujedno najbitniji faktor jeste make up, bez kojeg mnoge svetski priznate lepotice ne bi mogle da zamisle čak ni izlazak iz sopstvenog kupatila.

Uz pomoć make up-a, događa se čarolija u vašem pogledu. Žene prosečne lepote, koje su neretko čak i manje lepe od vas, transformišu se u zanosne lepotice, čiju lepotu posmatrate kao dar prirode i nešto što je nedostižno za vas. Međutim, kada sa lica istih tih lepotica nestane make up, nestaje i čarolija i one se ponovo pretvaraju u obične žene, sa svim onim vrlinama i manama koje ih čine istim kao što su i druge i kao što ste upravo i vi.

Cilj naših tvrdnji jeste da probudimo vašu realnu svest o sopstvenoj lepoti i da vam razbijemo iluziju o nedostižnoj lepoti, rezervisanoj za “savršene”.

Dakle, savršena lepota ne postoji, a da je tako uverićemo vas tako što ćemo sa vama podeliti fotografije koje oslikavaju realnu i u vašim očima stvorenu sliku poznatih.

Povezano: Koje boje MAKE UP-a najviše odgovaraju vašem TONU kože!

Pred vama su make up transformacije:

1-pamela-anderson-without-makeup-httpwww-allmakeupstyles-com
Prethodna1 of 9Sledeća

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!