Ajlajner: 10 sjajnih načina da ga nosite ovog proleća

ajlajner

Ajlajner na očima je na vrhu popularnosti u šminkanju tokom svake sezone. S obzirom da je idealan makeup proizvod za eksperimentisanje, pronašli smo 10 sjajnih načina da istaknete vaše oči ovog proleća.

Naslovna foto: PhotoJoiner Pinterest

Uobičajen način nanošenja ajlajnera zamenite nekim od 10 načina za iscrtavanje ajlajnera koji oduzimaju dah svojom originalnošću.

10 načina za iscrtavanje ajlajnera

Ukoliko želite da postignete moderan izgled, zlatnim ili bronzanim ajlajnerom iscrtajte tanku liniju duž donjih trepavica, a potom je razmažite nežnim potezima četkice za nanošenje senki ili prstima.

Ako iscrtate jaku i srednje debelu liniju crnim ajlajnerom na gornjoj i donjoj trepavica, pazeći da ih ne povežete, odnosno da se zaustavite na kraju oka, izgledaćete budnije i oči će vam delovati šire.

Ukoliko želite da eksperimentišete, isprobajte Cat Eye look koji ima 2 krila. Crnim ajlajnerom izvucite rep kao i obično pa ajlajnerom u beloj boji razdvojite liniju tako da dobijete 2 krila.

Iskoračite van svakodnevne make up rutine i odlučite se za ombre efekat na očima. Belim ajlajnerom iscrtajte donju vodenu liniju, ali samo do pola. Drugu polovinu iscrtajte svetlo-plavim ajlajnerom.

Ukoliko crnim ajlajnerom iscrtate tanku liniju na donjem kapku postoji verovatnoća da ćete izgledati umorno, ali ako ne preterate sa ostatkom šminke, možete izgledati neobično šik.

Povezano: Najčešće greške prilikom nanošenja ajlajnera!

Proleće je savršeno vreme da isprobate smeliji izgled, a najupečatljiviji način da to postignete je crni grafički ajlajner. Debela linija tečnog ili ajlajnera u gelu blizu ivice gornjeg kapka, nešto tanja preko pregiba kapka i tanka skoro ravna linija tik uz donji kapak učiniće da izgledate moderno.

Tokom proleća ne biste trebali da se uvek hvatate za ajlajner u crnoj boji. Zlatnim ajlajnerom u olovci uokvirite i istaknite oči na jednostavan, svetlucav način. Usne namažite ružem u tamnijoj mat nijansi i bićete oduševljeni vašem izgledom.

Ako ste savladali Cat Eye pogled i želite da probate nešto sasvim novo, dozvolite vašoj kreativnosti da zablista – umesto da iscrtate ajlajner duž cele linije na donjem kapku, produžite je prema nosu i dodajte 2 krilca u spoljašnjem uglu oka.

Osvežite vaš omiljeni Cat Eye izgled – iscrtajte tanku liniju prvo crnim, pa belim tečnim ajlajnerom iznad gornjih trepavica. Kontrast ajlajnera će učiniti da vam oči izgledaju svežije.

Ukoliko želite da šminkom postignete svež i odmoran izgled, ali i da učinite da vam oči izgledaju krupnije, belim ajlajnerom osenčite samo unutrašnje uglove očiju.

Povezano: 3 TRENDY načina apliciranja ajlajnera!

error: Content is protected !!