Multiactiv inovacija: Lekovito bilje iz Srbije pretočeno u liniju za negu kože

multiactive herbal infusion

Čaj je mnogo više od običnog napitka kojim se grejemo u hladnim danima i ispiramo grlo kada smo bolesne. Čajevi od pojedinih biljaka se još od antičkih vremena koriste u narodnoj medicini, u najrazličitije svrhe. Na organizam blagotvorno deluju u obliku napitaka, a poznati su i brojni benefiti njihove topikalne primene. Ove činjenice su insprisale kozmetički brend MULTIACTIV da patentira tehnološki postupak, koji pozitivna dejstva lekovitog bilja petače u unikatne formulacije za negu kože. U nastavku teksta upoznajemo vas sa inovativnom linijom za negu kože, koja je obogaćana infuzijom čajeva sa našeg podneblja.

Sinergija biljnih čajeva u MULTIACTIV Herbal Infusion liniji

Kompanija Multiactiv predstavlja autentični, u svetu jedinstveni, postupak proizvodnje u kojem su ujedinjena pozitivna dejstva kamilice, hajdučke trave, belog sleza, majčine dušice i žalfije sa efektima savremenih kozmetičkih sastojaka, kao što su beta glukan, biopeptidi, vitamin E, niacinamid, hidrirajući kompleks i alantoin. Patentirana tehnologija omogućava sinergijsko delovanje čajne infuzije lekovitog bilja bogate antioksidansima, mineralima, vitaminima, flavonoidima i etarskim uljima sa regenerativnim, hidrirajućim i umirujućim delovanjem aktivnih komponenti. Ovaj koktel nutritivnih sastojaka inspirisanih prirodnom predstavlja srž Multiactiv HERBAL INFUSION linije.

multiactive herbal infusion

Kao rezultat ovog postupka nastali su MULTIACTIV HERBAL INFUSION proizvodi. Jedinstveni po sastavu i tehnologiji izrade,spajaju najbolje iz prirode i najefikasnije iz nauke kako bi negovali, štitili, regenerisali i usporili starenje kože. Usled originalnosti postupka, kombinacije sastojaka i negujuće osnove, kompanija Multiactiv kreirala je jedinstvenu formulacije za efikasnu i harmoničnu negu, pogodne za sve tipove kože i životne dobi. Ugođaj i uživanje u iskustvu nege upotpunjava opuštajući miris lekovitog bilja.

Proizvodi iz HERBAL INFUSION linije

Multiactiv HERBAL INFUSION linija sadrži 3 komplementarna proizvoda:

  • Herbal Infusion dnevna krema je lagane, brzoupijajuće teksture. Dugotrajno hidrira kožu i predstavlja idealnu podlogu za dalju negu i nanošenje šminke.
  • Herbal Infusion svilenkasta noćna krema je bogate teksture. Dubinski hrani i opravlja kožu čineći da ujutru bude glatka i blistava.
multiactive herbal infusion
  • Optimalna kombinacija čaja i aktivnih komponenti u Herbal Infusion toniku ima umirujuće i hidrirajuće dejstvo. Idealno čisti i osvežava kožu. Za potpuni užitak, tufere natopljene tonikom držati nalicu 5 do 10 minuta, a nakon toga naneti odgovarajuću kremu za lice.
multiactive herbal infusion

Rutina inspirisana čajevima čini se kao savršen početak i završetak svakodnevice, zar ne? Da li ćete probati nešto iz Multiactiv Herbal Infusion linije za negu kože?

Proizvodi su dostupni na Multiactiv webshop-u. i u prek0 100 prodajnih objekata širom Srbije.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!