Nivea noviteti za za čvrstu, zdravu i preplanulu kožu 365 dana u godini

nivea losioni za telo

Većina nas svake godine ima jednu želju – da leto potraje barem mesec dana duže. Okej, možda ne možemo da bezbrižno upijamo sunce na plaži koliko bismo želeli, ali možemo li barem da zadržimo na koži taj osećaj zategnutog bronzanog tena koji nam daje toliko samopouzdanja? Uživajte u čvršćoj koži i blagoj preplanulosti uz NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sa vitaminom C, NIVEA Q10 Firming + Bronze losion za zatezanje kože i preplanuli ten, kao i uz NIVEA Holiday Glow.

NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sa vitaminom C

Napunite svoje telo energijom uz NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sa vitaminom C, sa naprednim „energetskim kompleksom“. Njegova nova poboljšana formula sadrži koenzim Q10, kreatin i L-karnitin i uz dodatak vitamina C podstiče obnavljanje ćelija i čini vašu kožu čvršćom i elastičnijom za svega 10 dana. Za predivan osećaj na koži koji traje ceo dan!

nivea losioni za telo

NIVEA Q10 Firming + bronze losion za zatezanje kože i preplanuli ten

Ne morate da čekate leto kako biste bili preplanuli, uz NIVEA Q10 Firming + bronze losion za zatezanje kože i preplanuli ten možete da uživate u bronzanom tenu kad god poželite! Uz postupno tamnjenje u roku od 10 dana, zahvaljujući formuli koja sadrži koenzim Q10, poboljšaće elastičnost vaše kože i dubinski je hidrirati. Prepustite se mirisu koji će vas vratiti u letnje mesece bez obzira na godišnje doba.

nivea losioni za telo

NIVEA Holiday Glow losion za telo

Čak tri efekta u jednom omogućiće vam NIVEA Holiday Glow – za kožu zdravog izgleda koju možete da osetite i vidite! Dubinski hidrira vašu kožu tokom 48 sati, primetno je zaglađuje i postepeno stvara ujednačen, prirodno blistav izgled, kao da ste se upravo vratili s godišnjeg odmora.

nivea losioni za telo

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!