Nivea Q10 ekspertiza slavi 25 godina, a mi smo bili na rođendanskoj proslavi u Zagrebu!

nivea q10 rođendan
photo: Samir Cerić Kovačević

Rođendanska žurka u čast Q10 ekspertize okupila je brojne predstavnike medijske i influenser scene iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, među kojima smo bili i mi. U odličnoj atmosferi, uz muzički nastup Filipa Rudana u centru Zagreba, podsetili smo se zašto je Q10 najbolji prijatelj kože.

Nivea je pionir upotrebe koenzima Q10 u nezi kože

Da li znate da su stručnjaci Bajersdorfa 1998. godine prvi upotrebili koži identičan koenzim Q10 u kremi za negu zrele kože? Upravo je on danas jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka u anti-age nezi koji slavi velikih 25 godina. Svesni smo da se s godinama nivo koenzima Q10 u našoj koži vidljivo smanjuje, što rezultira oštećenjima, borama i sve izraženijim linijama. Definitivno scenario koji se nikome ne dopada. Međutim, NIVEA Q10 proizvodi znaju kako to da spreče. Zahvaljujući koenzimu Q10, osim što poboljšavaju snabdevanje ćelija kože energijom i jačaju njen zaštitni sloj, deluju i kao antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala i vraća koži zdrav izgled.

nivea Q10

Uz NIVEA Q10 liniju proizvoda, bez obzira na tip, vaša koža može da bude glatka, čvršća i vidljivo podmlađena. Sve što vam je potrebno jeste da izaberete NIVEA Q10 proizvod koji vam najviše odgovara.

NIVEA Q10 Power dnevna krema protiv bora SPF 15

Izaberite vidljivu zaštitu od bora uz NIVEA Q10 Power dnevnu kremu protiv bora SPF 15 obogaćenu najčistijim koenzimom Q10. Poboljšana formula obezbeđuje dvadesetčetvoročasovno delovanje protiv bora i puni ćelije kože energijom kako bi neutralisala svakodnevna oštećenja i pomogla pri regeneraciji.

NIVEA Q10 Power dnevna krema protiv bora SPF 15 50 ml – preporučena cena 1,559.46 RSD

nivea Q10

NIVEAQ10 Power noćna krema protiv bora i za zatezanje kože

Nakon napornog radnog dana, našoj koži je potrebna obnova. Zato je tu NIVEAQ10 Power noćna krema protiv bora i za zatezanje kožečija inovativna formula pomaže da se vaša koža regeneriše dok spavate i pospešuje proizvodnju kolagena. Posebno je razvijena za smanjenje 3 vrste bora: bora na čelu, oko očiju, kao i bora na području obraza i usta.

NIVEA Q10 Power noćna krema protiv bora, 50 ml – preporučena cena 1,559,46 RSD

nivea Q10

NIVEA Q10 Power krema protiv bora oko očiju

Za osetljivo područje oko očiju pobrinuće se NIVEA Q10 Power krema protiv bora oko očiju s patentiranom formulom posebno osmišljenom za smanjenje bora i revitalizaciju područja oko očiju.

NIVEA Q10 Power krema za predeo oko očiju 15 ml – preporučena cena 1.466,97 RSD

nivea Q10

Rođendanska žurka Nivea Q10 ekspertize u Zagrebu

U predivnom prostoru Fidel Gastro restorana u centru Zagreba, u utorak, 28.11.2023. upriličena je rođendanska proslava Nivea Q10 eksperize, koja već 25 godina pomaže zreloj koži da ostane mladolika. Brojne zvanice činili su predstavnici medija i influensera iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Muzičko iznenađenje bio je nastup mlade hrvatske zvezde, Filipa Rudana. Uz black&gold dress code, na elegantan način je obeleženaa 25-godišnjica ove revolucionarne formulacije, koja je proslavila brend Nivea. U galeriji pogledajte foto-utiske sa rođendanske proslave.

Zahvaljujemo Nivei na pozivu da budemo deo ovog velikog rođendana!

error: Content is protected !!