Bezbrižne i na suncu uz Nivea SUN letnje novitete!

nivea sun noviteti

Složićete se da je leto najbolje doba da uživate u životu. Međutim, za maksimum zabave na suncu je neophodno da zaštitimo kožu od ultraljubičastih zraka i oštećenja koja oni mogu izazvati. Zato je kompanija NIVEA za nastupajuće leto pripremila sjajne novitete, koji će se pobrinuti da budete zaštićene, dok uživate na suncu, ali i da se negujete i produžite boju i nakon sunčanja! U nastavku upoznajte NIVEA SUN Protect & Moisture kolekciju za zaštitu, i NIVEA SUN After Sun liniju proizvoda za negu nakon izlaganja suncu!

NIVEA SUN Protect & Moisture: 5 svojstava za zaštitu kože

Cela NIVEA SUN Protect & Moisture kolekcija sadrži sve što ljubitelji sunca traže. Ona kombinuje pouzdanu zaštitu od sunca sa raskošnom negom kože. Da objasnimo, pet korisnih svojstava su:

  • Zaštita od UVA zraka
  • Zašita od UVB zraka
  • Vodootpornost
  • Intenzivna hidratacija
  • Osećaj mekane kože

Kako bismo svi pronašli idealnu teksturu proizvoda za sebe, NIVEA SUN Protect & Moisture kolekcija je dostupna u oblicima koji omogućavaju različlite načine nanošenja. Nije bitno da li ste na plaži, obilazite neki grad ili ste na igralištu sa decom, NIVEA SUN nudi savršenu zaštitu od sunca za svakoga!

nivea sun noviteti

Ljubitelji krema će se svakako odlučiti za NIVEA SUN Protect & Moisture losione. Oni koji vole izuzetno jednostavno i zgodno nanošenje zaštite od sunca će se odlučiti za NIVEA SUN Protect & Moisture sa pumpicom i NIVEA SUN Protect & Moisture sprejeve sa raspršivačem. Neka leto počne!

NIVEA SUN After Sun kolekcija za negu nakon sunčanja

Nova NIVEA SUN After Sunkolekcija predstavlja idealno rešenje za potrebe bilo kog tipa kože oštećene suncem. Zahvaljujući svojim prirodnim i premijum sastojcima, hranjive formulacije neguju i hidriraju kožu, tako čineći dan na plaži još lepšim. Cela NIVEA SUN After Sun kolekcija pruža koži sve što ona traži nakon uživanja u toplim sunčevim zracima i momentalno ublažava simptome kože nadražene suncem .

Novi NIVEA SUN After Sun proizvodi sadrže formulaciju sa dragocenom organskom aloe verom koja intenzivno hidrira kožu tokom 48 sati i čini je prijatno mekom. Takođe, cela kolekcija ne sadrži mineralna ulja ili parabene.

nivea sun noviteti

Nova NIVEA SUN After Sun kolekcija je dostupna u sledećim varijantama:

  • NIVEA SUN After Sun Moisture – delotovorna formulacija sa organskom aloe verom i hijaluronskom kiselinom hladi i hidrira kožu tokom 48 sati. Dostupna u obliku NIVEA SUN After Sun Moisture spreja sa pumpicom.
  • NIVEA SUN After Sun Bronze – sa organskom aloe verom hidrira kožu tokom 48 sati i ublažava iritaciju. Ekstrakt pro-melanina stimuliše proces prirodnog sticanja bronzanog tena i tako omogućava lepu, dugotrajnu preplanulost.
  • NIVEA SUN After Sun Sensitive – Z+zahvaljujući formulaciji sa organskom aloe verom i antioksidansom dobijenim iz korena sladića, hidrira tokom 48 sati, ublažava i smiruje iritaciju kože i smanjuje crvenilo. Nema miris i naročito je pogodan za osetljivu kožu i kožu alergičnu na sunce.

Novi proizvodi se već nalaze na policama prodavnica!

error: Content is protected !!