Za vrelo leto 2023: Nivea SUN letnji noviteti predstavljeni u Zagrebu

nivea noviteti

Uz kreativnu uličnu umetnost, urbanu muziku i kulinarske specijalitete s potpisom zvezde Masterchefa–Tihomira Krkleca, na lokaciji Garden Brewery-ja u Zagrebu, kompanija Nivea predstavila je novitete uz koje će NIVEA SUN i ovog leta omogućiti maksimalnu uživanciju.

NIVEA SUN Protect & Moisture linija

Leto i sunce = zaštita, to je pravilo koje svi znamo, ali kada tražimo pravu kremu za sunčanje, izbor nam je otežan usled velike ponude raznih proizvoda.Ove godine, NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvodaomogućava ti zaštitu kože iznutra i spolja. Nežne, njegujuće i čištije formulacije trenutno štite kožu od UVA i UVB zraka i vodootporne su. Istovremeno, zahvaljujući antioksidativnom vitaminu E i glicerinu neguju kožu iznutra i hidriraju je48 sati.

nivea noviteti

Zaštita kože, ali i mora i okoline

Osim što štite našu kožu, NIVEA SUN Protect & Moisture losioni za zaštitu od sunca SPF 30 štite i okeane i mora. Naime, njihova formula je 82 % biorazgradiva te ne šteti morima i okeanima jer ne sadrži oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen UV filtere, kao ni mikroplastiku.

nivea noviteti

Vodootponost na zadatku

Proizvod koji će vas ovog leta impresionirati tri puta većom vodootpornošću od uobičajene kreme za sunčanje jeste NIVEA Sun Protect & Moisture Ultra Sun krema za zaštitu od suncaSPF 50+, 150 ml

Trostruka zaštita za lice

Za svakodnevnu zaštitu od UV zraka, plave svetlosti i zagađenja ovog će se leta pobrinuti NIVEA UV Face specialist triple protect fluid SPF 50+, 40 ml. Ovaj ultralagani i nemasni hidratantni fluid s hijaluronom trenutno se upija – pogodan je za nanošenje ispod šminke i otporan na znoj, a zahvaljujući formulaciji s prirodnim antioksidansom– ekstraktom sladića,aktivira sopstveni odbrambeni mehanizam kože za zaštitu ćelija od nečistoća.

nivea noviteti

Dostupnost i cena

Dostupno od maja 2023.

  • NIVEA Sun Protect & Moisture Ultra sun krema za zaštitu od sunca SPF 50+ 150 ml– preporučena mpc 1.418 RSD
  • NIVEA Sun UV Face specialist triple protect fluid SPF 50+ 40 ml– preporučena mpc 1.565 RSD
  • NIVEA Sun Protect & Moisture losion za zaštitu od sunca SPF 30 400ml– preporučena mpc 1.986 RSD

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!