Ekskluzivno u Lepotica Beauty Shop-u: Stigao je Moroccanoil Beauty Box!

moroccanoil beauty box

Ako nas pratite dugi niz godina, sigurno ste čuli za naš Lepotica Beauty Bag ili Box 🙂 Kao i prethodnih godina, i ove sezone smo želeli da vam priredimo paket pun iznenađenja, po sjajnoj ceni, sa besplatnom dostavom! Za ovogodišnju prazničnu sezonu, osluškivali smo želje naših kupaca i kreirali Moroccanoil Beauty Box 2022! U to u dve verzije – Ultimate Hydration Beauty Box i Blonde Perfecting Beauty Box! U svakom od njih dobijate 5 profesionalnih proizvoda po neverovatnoj ceni, uz besplatnu dostavu na vašu adresu! U nastavku saznajte šta sadrži ovogodišnji Moroccanoil Beauty Box 2022!

Svake godine se trudimo da pred praznike, obradujemo naše čitateljke i pratiteljke najboljim beauty ponudama. Zato smo i ove godine, kreirali Moroccanoil Beauty Box-eve – koji će vam doneti ogromno uštedu, uz besplatnu dostavu i dobro poznati Moroccanoil kvalitet. U ponudi su DVA različita Beauty Box-a: Ultimate Hydration Beauty Box i Blonde Perfecting Beauty Box!

Moroccanoil Ultimate Hydration Beauty Box 2022.

Moroccanoil Ultimate Hydration Beauty Box sadrži:

1.Moroccanoil Hydration šampon 250ml (vrednost: 3100 RSD)
2. Moroccanoil Hydration balzam 250ml (vrednost: 3200 RSD)
3. Moroccanoil Intense Hydration masku 250ml (vrednost: 4750 RSD)
4. Moroccanoil Treatment Original (Argan Oil) 25ml (vrednost: 2000 RSD)
5. Moroccanoil Brumes du Maroc parfem za kosu i telo 30ml (vrednost: 2100 RSD)

Cena: umesto 15.150 RSD – samo 12.120 RSD+ besplatna dostava!!!

Ušteda je 3030 RSD u odnosu na cenu pojedinačnih proizvoda!

moroccanoil beauty box

Više o proizvodima:

1.Moroccanoil Hydration šampon

Moroccanoil Hydration sadrži nežnu formulu koja hidrira i čisti, vlaži dehidriranu kosu arganovim uljem, koje sadrži antioksidanse i hranljive materije koje je osnažuju.

2. Moroccanoil Hydration balzam 250ml

Hidratantni balzam Hydration: posle šamponiranja nežno istisnite vodu sa kose i balzam nanesite od sredine do vrha kose. Ostavite da deluje 1 do 2 minuta i dobro isperite. Za najbolje rezultate koristite redovno proizvod.

3. Moroccanoil Intense Hydration masku 250ml

Ove maske za pet minuta intenzivno neguju kosu kojoj je neophodna posebna nega, jer sadrže bogate i kremaste formule koje duboko hidriraju i poboljšavaju strukturu i poslušnost kose. Sadrže arganovo ulje bogato antioksidansima, kao i ostale hranljive sastojke koji odmah ojačavaju i revitalizuju kosu.

4. Moroccanoil Treatment Original

Sredstvo za negu Moroccanoil Treatment 25 ml obnavlja i revitalizuje kosu oštećenu usled korišćenja šampona, boje, blanša , prese, fena, kovrdžanja i faktora spoljašnje sredine. Sadrži mnogo antioksidanasa, vitamina i proteina koji hrane kosu.

5. Moroccanoil Brumes du Maroc parfem za kosu

Ako volite kultni miris MoroccanOil preparata za kosu – obožavaćete ovaj Brumes du Maroc parfemski mist za telo i kosu! On oblaže telo i kosu toplim i senzualnim MoroccaOil mirisom, dok arganovo ulje i vitamin E hrane i hidriraju. Naprskajte mist 20-25 cm od tela ili kose, onoliko puta koliko je potreno. Može se prskati direktno na kožu tela, kosu ili garderobu.

Moroccanoil Blonde Perfecting Beauty Box 2022

Za sve naše plavuše, kreirali smo praznični Moroccanoil BEAUTY BOX set, namenjen specijalnoj nezi PLAVE KOSE protiv neželjenog žutila, koji sadrži:

1. Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo 70 ml (vrednost: 1400 RSD)
2. Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Conditioner 70 ml (vrednost: 1500 RSD)
3. Moroccanoil Weightless Hydrating Masku za kosu 75 ml (vrednost: 2150 RSD)
4. Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones 65 ml
5. Moroccanoil Treatment Light 25 ml (vrednost: 2000 RSD)
6. GRATIS – neseser

Cena: umesto 6900 RSD – samo 5550 RSD! + besplatna dostava!!!

Ušteda je 1350 RSD u odnosu na cenu pojedinačnih proizvoda!

moroccanoil beauty box

Više o proizvodima:

1. Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo

Profesionalni šampon za uklanjanje neželjenih toplih tonova sa plave kose. Pozdravi se sa izbledelom plavom nijansom uz ovu inovativnu formulu! Sastav uključuje ljubičaste pigmente koji neutralizuju neželjenu žutu i narandžastu nijansu koja se javlja kao rezultat ispiranja preliva i uticaja spoljašnjih faktora poput sunca, soli ili upotrebe toplote.

2. Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Conditioner

Ritual nege plave kose kompletirajte sa NOVIM Blonde Perfecting Purple Conditioner-om! Istaknite najbolje u plavoj, posvetljenoj i sedoj kosi dok neutrališete žućkaste i narandžaste tonove.

3. Moroccanoil Weightless Hydrating Maska

Ove maske za pet minuta intenzivno neguju kosu kojoj je neophodna posebna nega, jer sadrže bogate i kremaste formule koje duboko hidriraju i poboljšavaju strukturu i poslušnost kose. Sadrže arganovo ulje bogato antioksidansima, kao i ostale hranljive sastojke koji odmah ojačavaju i revitalizuju kosu.

4. Šampon za suvo pranje u spreju Light Tones 65 ml

– Ljubičasti pigmenti eliminišu žute tonove i održavaju željenu boju.
– Pirinčani skrob apsorbuje ulje, masnoću i miris .
– Kosa je sveža i čista meka, svilenkastog izgleda.
– Za sve tipove kose

5. Moroccanoil Treatment Light 25 ml 

Tretman za negu Moroccanoil Treatment obnavlja i revitalizuje kosu oštećenu usled korišćenja šampona, boje, blanša , prese, fena, kovrdžanja i faktora spoljašnje sredine, a light verzija je namenjena za tanku, tretirnu, oštećenu i nežnu obojenu kosu.

Kako poručiti Moroccanoil Beauty Box-eve?

moroccanoil beauty box

error: Content is protected !!