Noviteti u Lepotica Beauty Shop-u: Svetski poznati hair brendovi sada na KLIK od vas!

noviteti u lepotica beauty shopu

Lepotica Beauty Shop uvek osluškuje potrebe i želje svojih potrošača i u skladu sa time, donosi vam nove proizvode i brendove profesionalne kozmetike. Tako i je i ove jeseni: pored MoroccanOil noviteta, pripremili smo i proširenje brendova profesionalne kozmetike za kosu, tako da se od početka novembra, u ponudi našeg web-shopa mogu pronaći brendovi Leonor Greyl, Sachajuan, JOICO, La Bioestetique i Acca Kappa. Ovi renomirani brendovi su vam sigurno poznati ako pratite društvene mreže, beauty trendove ili često putujete u inostranstvo. U nastavku saznajte sve o ovim hair brendovima, ali i o ostalim novitetima.

Noviteti jesen/zima 2021 – Lepotica Beauty Shop

#1: MoroccanOil praznični setovi

Kao i svake zime, MoroccanOil je pripremio setove sa full-size proizvodima, koji dolaze u praktičnom neseseru, i donose veliku uštedu (čak od nekoliko hiljada dinara). Praznični MAGIC OF setovi postoje u 4 varijante: Magic of Hydration, Magic of Repair, Magic of Repair 2 i Magic of Volume. Svaki od njih sadrži full-size proizvode za negu kose, uz GRATIS neseser i MoroccanOil Argan Treatment ulje od 10 ml (samo u nekim setovima). Najbolje od svega – dostava je besplatna za ove setove!

Cena: od 5850 RSD – 8700 RSD – KLIKNITE OVDE.

moroccanoilsetovi

#2: MoroccanOil BRUMES DU MAROC mirisni mist za telo i kosu

Svetski novitet, koji smo dugo čekali: MoroccanOil je konačno lansirao parfemski mist sa svojom legendardnom mirisnom notom, koja nam je jako dobro poznata! Svi MoroccanOil preparati mirišu ovom parfemskom kompozicijom, a sada je taj miris spakovan u bočicu parfemskog mista, koji možete prskati na kožu tela, kosu ili odeću. Mist je obogaćen uljem argana i vitaminom E, a dolazi u dve veličine.

Cena: 30ml (2000 RSD); 100 ml (3700 RSD) – KLIKNITE OVDE.

moroccanoil mist

#3: Leonor Greyl proizvodi

Upoznajte LEONOR GREYL, francuski premium brend profesionalne i prirodne nege kose! Kao začetnik prirodne nege kose 1968. godine, Leonor Greyl od tada stvara izuzetne proizvode visokog kvaliteta, koristeći najbolje sastojke prirodnog porekla koji daju vrhunske rezultate i čine kosu blistavom i prelepom. Ovo je jedinstvena filozofija zasnovana na inovativnom konceptu personalizovane nege. Leonor Greyl, zahvaljujući svom iskustvu i znanju, unosi novine u stvaranju nežnih proizvoda na bazi prirodnih blagih sastojaka, savršeno prilagodjenih različitim stanjima kože glave i kose i njihovim estetskim zahtevima. Od sada, dostupni su jednim klikom u vašem Lepotica Beauty Shop-u!

Ponudu pogledaj na LINKU OVDE.

leonor greyl

#4: JOICO proizvodi

Upoznajte #professionalhairbrand JOICO iz Los Andjelesa – grada zvezda i lepih ljudi. Ovde se svakoga dana rodi neki novi “look” i nastaju novi stilovi. Dugoročno, to može da ošteti kosu. Zato se vrhunski frizeri iz LA-a i svih krajeva sveta zaklinju u Joico proizvode jer oni neguju, boje i stilizuju kosu na zdrav način. Slogan brenda je: “Radost (JOI) pocinje iznutra!” Zdrava kosa za svakoga, bilo gde, bilo kada! Lepota zdrave kose počinje korišćenjem najfinijih i najkorisnijih sastojaka i tehnologija na svetu. Svi JOICO proizvodi sadrže pametnu tehnologiju regeneracije, a neki čak sadrže i tehnologije koje sprečavaju sva oštećenja.⁣

Ponudu pogledaj na LINKU OVDE.

joico

#5: Sachajuan proizvodi

Sachajuan se rukovodi lepotom jednostavnosti. Predstavili su svoju liniju kada su osetili da je nega kose postala previše komplikovana. Želeli su da pojednostave stvari stilistima i klijentima. Proizvodi koje brend SACHAJUAN stvara bi trebalo da budu laki za upotrebu i razumljivi za svakog stilistu i korisnika. Veruju da proizvodi treba da vam pomognu u radu sa kosom, da potpunu kontrolu imate vi, a ne proizvod. Švedski brend SACHAJUAN nudi jednostavne proizvode čistog i efikasnog sastava, za baš svaki tip kose!

Ponudu pogledaj na LINKU OVDE.

sachajuan

#6: La Biosthétique proizvodi

La Biosthétique nudi visoko efikasne, veoma specijalizovane koncepte nege sa individualnim rešenjima za sve probleme kose, velike ili male. To su najnaprednija rešenja sa dugom tradicijom: pre više od 60 godina, francuski biohemičar Marcel Contier osnovao je La Biosthétique. Upotreba prirodnih sastojaka, pažljiv odnos prema resursima i individualni saveti, sve to ukazuje na činjenicu da je fokus brenda La Biosthétique usmeren na klijenta, na njegovu prirodu i kulturu, njegovo zdravlje, kao i na težnju ka dostizanju potpune lepote. Spoj najnovijih istraživanja i prirodnih sastojaka. Posebno namenjen svakom tipu kože i svakom tipu kose.

Proizvode pogledajte na LINKU OVDE.

la bioestetique

#7: Acca Kappa četke za kosu

Acca Kappa je porodična kompanija osnovana davne 1869. godine, italijanska je priča o životnom stilu, kulturi i eleganciji. Acca Kappa Professional je kolekcija koju H. Krüll posvećuje najvećim profesionalcima u svetu frizera, berberina i šminkera. Sve četke za kosu, češljevi i četke za šminkanje prave se isključivo u Italiji, od vrhunskih materijala i po najsavremenijim tehnologijama, u kombinaciji sa zanatskim umećem koje predstavlja istorijsko nasledje naše kompanije. Svaki detalj pokazuje kvalitet koji naše proizvode čini savršenim u onome čemu su namenjeni. Pažljivo smo ih proučili kako bismo vam ponudili najbolju ergonomiju, performanse, udobnost i dugotrajnost. Pozivamo vas da ih otkrijete.

Ponudu pogledaj na LINKU OVDE.

acca kappa četke

Svi ovi proizvodi profesionalnih brendova čekaju vas jednim klikom na lepotica.rs/webshop. Troškovi dostave su 320 RSD, a za porudžbine iznosa 5000 RSD i više – dostavu plaćamo mi! Uživajte u shoppingu!

error: Content is protected !!