Uživaj u Avon make up proizvodima i osvoji iPhone ili iPad

sara jo avon mark

Proleće je pravo vreme da se poigrate bojama i isprobate novi, smeliji stajling. Obnovite kolekciju Avon ruževa, krejona, pudera i lakova za nokte koji vam u tome mogu pomoći da osvojite omiljene gedžete svetskih trendseterki – iPhone 7 ili iPad Air 2!

Evo kako da učestvujete i osvojite jedan od 5 uređaja iPhone 7 ili jedan od 5 uređaja iPad Air 2.

Kako da učestvujete?

Sve što treba da uradite je da odaberete omiljene make-up proizvode sa stranica 3-17 u Avon brošuri koja važi od 4. do 24. maja ili na www.avon.rs . Za svakih 1199 dinara koje potrošite na ove proizvode dobićete kod uz pomoć kojeg možete da se registrujete na www.avon.rs/Mark kako biste učestvovali u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti jedan od pet iPhone-a 7 i pet iPad-a Air 2.

Ženski neseser nikada ne može da sadrži previše ruževa, zato je ovo idealan trenutak da isprobate neke od novih nijansi iz Mark i True kolekcija.

  • Ukoliko želite da istaknete punoću usana, pravi izbor za vas predstavlja Avon Mark Plump It ruž za punije usne. Kolagen koji ovaj ruž sadrži daće vašim usnama dodatan volumen, retinol će ih učiniti glatkim, dok će im kofein dati čvrstinu.
  • Ako želite da se igrate upadljivim bojama, visoko pigmentovani ruževi iz Avon Mark Bold kolekcije biće vaši najbolji saveznici. Dostupni u širokoj paleti smelih nijansi, učiniće svaku kombinaciju upečatljivom i pomoći vam da pokažete svoju razigranu ličnost.

Neka vam neustrašiva Mark devojka, popularna Sara Jo, bude inspiracija prilikom odabira trendi ruževa! Na pitanje kako ruž doprinosi celokupnom stajlingu, Sara Jo ističe: “Ruž može potpuno da transformiše make-up look, zbog toga uvek nosim nekoliko nijansi u neseseru. Zahvaljujući tome, u par poteza mogu da prilagodim dnevni stajling večernjem izlasku, bez promene odevne kombinacije.”

error: Content is protected !!