Bez pigmentnih fleka i strija: Uživajte u svojim trenucima uz NIVEA Luminous630® proizvode

Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentnih fleka od sunca često znaju da nam predstavljaju problem i ometaju naše samopouzdanje. Da li ste se ikada zapitali, propuštate li neke lepe trenutke dok se koncentrišete na nedostatke koje možda samo vi primećujete na svom telu? Nakon ostvarenog velikog uspeha Luminous630®linije za negu lica kojoj veruje više od milion žena širom sveta, NIVEA sada predstavlja svoj jedinstveni način delovanja u novoj liniji za negu tela koja izjednačava tonove kože i vidljivo smanjuje pojavu strija i pigmentnih fleka. Saznajte sve o ovoj novoj liniji i događaju na kojem smo prisustvovali.

NIVEA Luminous630® linija za negu tela

Na događaju održanom u Muzeju iluzija u Beogradu okupljene predstavnike medija i influensere NIVEA je podsetila koliko je lepo opustiti se i zaboraviti na brige. Kroz eksponate u samom muzeju, gosti su imali prilikuda se upoznaju s efikasnom NIVEA Luminous630® linijom za negu tela i saznaju kako će im NIVEA SUN Dark Spot Control fluid pomoći da ove godine bezbrižno uživaju na suncu.

NIVEA Luminous630®

NIVEA naučnici su proveli deset godina detaljnog istraživanja i posmatranja više od 50.000 molekula kako bi pronašli najefikasniji za balansiranje prirodnog melanina u koži.Dokazano je da molekul broj 630 najbolje izjednačava razlike u boji kože, a sada se koristi u novoj Luminous630® liniji za negu tela koja dokazano smanjuje kontrast između strija i okolne kože.

NIVEA Luminous630® uljani serum za telo

Izaberite vidljivu zaštitu odstrija uz NIVEA Luminous630® uljani serum za telo koji efikasno deluje na njihza samo 2 nedelje. Jedinstvena formula uljanog seruma s patentiranim molekulom Luminous630® reguliše prirodnu proizvodnju melanina u koži i ublažava kontrast između strija i kože koja ih okružuje.

NIVEA Luminous630®

NIVEA Luminous630® višenamenska krema za telo protiv strija i pigmentnih fleka

Još jedan dodatak Luminous630® liniji proizvoda koji će vas oduševiti jesteNIVEA Luminous630® višenamenska krema za telo protiv strija i pigmentnih fleka. Svojom laganom teksturom i brzoupijajućom formulom intenzivno hidrira vašu kožu do 48 sati, ostavljajući je prijatno mekom i nahranjenom.

NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica SPF 50+

Potpuno bezbrižno upijanje sunca sada je moguće uz NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica SPF 50+koji trenutno štiti vašu nežnu kožu od UV zraka. Sprečava i vidljivo smanjuje fleke izazvane suncem zahvaljujući LUMINOUS630® patentiranom sastojku. Preporučuje se za sve tipove kože uključujući osetljivu kožu, idealan za svakodnevnu upotrebu lica, vrata i dekoltea.

nivea dark spot control spf 50

NIVEA Luminous630® uljani serum za telo, 100 ml –preporučena cena 1.750,95rsd

NIVEA Luminous630®višenamenska krema za telo protiv strija i pigmentnih fleka, 200 ml – preporučena cena 1.624,88rsd

NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica od sunca sa SPF 50+, 40ml – preporučena cena 1.909 rsd

Za više informacija o novim Nivea proizvodima, posetite OVAJ link.

Pogledajte foto-utiske sa Nivea događaja, upriličenog 28.3.2024. u Muzeju iluzija u Beogradu, gde smo imali zadovoljstvo da prisustvujemo.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!