Zimska nega uz Niveu

Kompanija Nivea nam ove zime donosi novitete za negu tela i ruku. Tu je prepoznatljiva Nivea univerzalna krema sa motivima bajki, potom kreme za ruke sa formulacijom “oil in cream”, kao i mleka i losion za telo unapređeni serumom za dubinsku hidrataciju.

Nivea krema limitirano izdanje

Već više od 100 godina, širom sveta, NIVEA krema je omiljeni proizvod za negu kože, počev od najranijeg detinjstva pa sve do duboke starosti. Pogodna je za sve tipove kože, kako za decu tako i za odrasle. Štiti i pruža bogatu negu kako bi koža bila nežna i glatka.

Posle velikog uspeha NIVEA kreme iz ograničene serije “Bajke” u 2016. godini, brend NIVEA nastavlja sa pričama o uzbudljivim avanturama malog Luke i male Mie, zeke, dobre vile. Neodoljiva pakovanja NIVEA plave kreme sa junacima ovih magičnih bajki, osvojila su srca mališana i njihovih roditelja.

 • 30 ml, okvirna cena: 93 din
 • 75 ml, okvirna cena: 179 din
 • 150 ml, okvirna cena: 283 din

nivea-plava-krema

Nivea nega ruku sa formulacijom ulja u kremi

Zahvaljujući novoj NIVEA liniji proizvoda za negu ruku sa uljem u kremi sada možete da pružite negu koži i da ugodite svojim čulima! Novi proizvodi pretvaraju negu ruku u doživljaj za sva čula. Blagi miris kreme godi i prija, dok formulacija sa negujućim uljima hrani kožu i štiti je 24 sata.

Nova NIVEA linija Oil in Cream za negu ruku vam nudi dve predivne kreme. Jedna je obogaćena slatkim mirisom vanile i bademovim uljem, a druga ima cvetno-voćni miris trešnjinog cveta i sadrži ulje jojobe. Zasnovana na stručnom znanju i iskustvu u oblasti nege kože dugom više od 100 godina, NIVEA linija za negu ruku sada sadrži prvu formulaciju sa uljem u kremi.

 • NIVEA Oil in Cream krema za ruke sa bademovim uljem i mirisom vanile, 75 ml, preporučena maloprodajna cena 299 RSD
 • NIVEA Oil in Cream krema za ruke sa uljem jojobe i mirisom trešnjinog cveta, 75 ml, preporučena maloprodajna cena 299 RSD

nivea-krema-za-ruke

Nivea nega tela obogaćena serumom za hidratciju

Stručnjaci za razvoj NIVEA formulacija pronašli su nov način da kožu, bez obzira na njen tip, učine lepom i glatkom čitavog dana, a i duže. Efikasne i ispitane formulacije bez parabena sada su obogaćene NIVEA SERUMOM ZA DUBINSKU HIDRATACIJU. One dubinski hidriraju kožu tokom 48 sati i sadrže jedinstvenu kombinaciju visoko kvalitetnih sastojaka.

 • Unapređena formulacija NIVEA Rich Nourishing mleka za telo sada sadrži dvostruko više prirodnog bademovog ulja u odnosu na prethodnu i pruža najbolju negu.
 • NIVEA Rich Nourishing mleko za telo je najbolja NIVEA nega za suvu i veoma suvu kožu i čini je primetno glatkom već nakon prvog nanošenja.
 • NIVEA Smooth Sensation mleko za telo čini suvu kožu predivno glatkom. Sadrži ši maslac i ima hranjiva svojstva.
 • NIVEA Express Hydration losion za telo za normalnu kožu sa ultra laganom formulacijom obogaćen je morskim mineralima i čini kožu mekom bez osećaja masnoće.NIVEA Rich Nourishing mleko za telo, pakovanje od 250 ml i 400 ml
  NIVEA Smooth Sensation mleko za telo, pakovanje od 250 ml i 400 ml
  NIVEA Express Hydration losion za telo, pakovanje od 250 ml i 400 ml

nivea-mleko-za-telo

error: Content is protected !!