7 nijansi lakova za nokte koje ćete viđati svuda ove jeseni!

lakovi za nokte u trendu

Jesen je upravo počela, a prema tvrdnjama nail stilista i manikir tehničara, vreme je da šarene letnje boje zamenimo prigušenom jesenjem paletom. Vodeći svetski dizajneri su na svojim revijama prikazali najzanimljivije trendove kada je reč o savršenom jesenjem manikiru, stoga zaplovite sa nama u ove sočne ušuškane nijanse!

7 jesenjih nijansi lakova za nokte kojima nećete odoleti!

#1: Tamna teal nijansa

Ljubitelji plavih noktiju, ovo je vaša sezona! Samo što ćete ove jeseni prigrliti teal nijansu, što bi u prevodu bila “petrolej” boja. Tako raskošna nijansa, koja sadrži idealni razmer plave i zelene, ulepšaće svaki jesenji outfit. Samo se postarajte da odaberete pravi podton: ako ste hladnog podtona kože, birajte lak sa više zelene (topliji, koji će da kontrastira), odnosno ako ste toplog podtona, odaberite teal nijansu sa više plave u sebi.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели selinalackiert (@selinalackiert) дана

#2: Cimet nude nijansa

Ima li šta sočnije i zanosnije od boje cimeta za jesen? Najomiljeniji začin ove sezone se seli i na nokte: veliki trend ove jeseni biće boja cimeta na noktima. Bogata karamelasta boja sa ciglastim i terakota podtonovima – naprosto mora postati deo vaše kolekcija lakova za nokte!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Cecilia Bruhn (@ceciliabruhn) дана

#3: Neutralna nijansa sa taupe podtonom

Ove sezone, nude se nosi u prigušenoj, hladnijoj varijanti. Iako je nude nijansa sa kojom ne možete da pogrešite, ove sezone je dobila svoj zanimljivi obrt: sada se nosi u hladnim mauve ili taupe tonovima. Taupe je zanimljiva nijansa sa primesama smeđe i suve, a mauve sadrži podton boje slezovog cveta.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nicole Reynolds (@nailsandhairbynicolereynolds) дана

#4: Perlaste nijanse

Ove sezone, na revijama smo mogli videti mnogo perli, kao vodeći aksesoar za jesen, tako da nije ni čudo da se perlasta boja preselila i na manikir. Sve što podseća na opal ili perle je dopušteno ove jeseni! Birajte perlaste pink i bele nijanse, kao zanimljivu prelaznu nijansu sa leta ka jeseni.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

@zimtblume4 је поделио/ла објаву дана

#5: Boja rđe sa narandžastim podtonom

Ove sezone, narandžasti i crveni lakovi nose se kao varijanta sa podtonovima boje rđe. Veliki broj poznatih ličnosti nose chic nijanse boje rđe. Crvena je uvek u trendu, ali sada sa narandžastim podtonovima – ovo je idealan način da napravite tranziciju za jesen.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Aleksandra | Nailart (@xglitzandpolishx) дана

#6: French u boji

French manikir se vratio u modu (nemoguće je da ga niste primetili), ali sa raznobojim obrtom: sve više žena traži vrh nokta u nekoj od boja. Vrh je dosta tanji od klasičnog belog crha, tako da je diskretan detalj ako baš ne možete da se odreknete raziganog manikira!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nails Center (@1nailscenter) дана

#7: Šampanj šljokičaste nijanse

Ove jeseni, jedan od gorućih trendova je definitivno šampanj lak sa šljokicama! Birajte holographic efekat, glitere, bitno je da šljašti! Lak za nokte je sada u funkciji nakita za nokte jer privlači pažnju na nokat i prelama svetlost!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nailpolish addict with 2 chi’s (@milovatsi) дана

error: Content is protected !!