Biserni manikir je IN ovog proleća, a evo i zašto!

pearl nails
Instagram/Printscreen

Proleće je konačno stiglo, a ono dolazi sa pregršt novih manikir ideja, sa kojima je lako eksperimentisati. Sa ulaskom u novu sezonu, prirodno je da se i na noktima vidi prolećni optimizam. Posle duge i tamne zime, ima li nešto lepše od isprobavanja pastelnih i svetlih lakova? Za sve ljubiteljke manikira, donosimo novi nail trend koji će dominirati ovom sezonom, a to su biserni nokti!

Kakav je to biserni manikir?

Perlasti nokti, koje sve više možemo viđati na društvenim mrežama su kombinacija “glazed” manikira i “milky nails” stila. Ipak, ovi šimerasti perlasti nokti imaju i trag opala ili mesečevog kamena u sebi, sa plavim, ljubičastim i pink podtonovima koji “hvataju” svetlost. Biserni nokti su odlična ideja da probate nešto drugačije, u odnosu na vaš uobičajeni manikir. Većina bisernih lakova je obično tanka i providna, tako da ih možete nositi kao “sheer” nanos imera ili ih nanositi slojevito, za puniju boju.

Osim toga, perlasti nokti su savršena ideja ako tražite ideju za svadbeni manikir, a želite da se ipak razlikujete od tipičnih svadbeno pink nijansi.

DIY biserni manikir

Najbolje od svega je što ovaj manikir možete odraditi same, kod kuće, bez odlaska u salon. Trebaće vam samo bazni lak, nadlak, kao i kvalitetan perlasti lak, koji ćete naneti u više slojeva za puniji efekat. Inspirišite se ovim slikama.

error: Content is protected !!