Butter-Glazed frenč manikir je najlepši nail trend koji ćete videti ovog leta

butter glazed french
Instagram/Printscreen

Ranije ove godine, puter-žuta je proglašena nijansom proleća/leta. Videli smo to u modi, bojama za kosu i na našim noktima, ali butter-french je manikir za koji nismo znali da nam treba. Boja je privukla pažnju dizajnera Loeve, Zimmermann i Givenchy, koji su svi predstavili nijansu u svojim nedavnim kolekcijama. U međuvremenu, butter blond boju kose usvojile su IT devojke koje traže nežniji pogled na svetlo plavu kosu – obožavatelji su Leoni Hane, Sofija Riči Grejndž, Bijonse i Sabrina Karpenter. Što se tiče noktiju, ovog leta nam stiže najlepša verzija puter-žute boje, i to u frenč varijanti.

Kakav  je to butter-glazed frenč manikir?

Butter-glazed frenč se svodi na 3 trendy manikira koji se kombinuju u jednom dizajnu noktiju. Kao što smo ustanovili, puter žuta je nijansa koju trenutno treba da znate, ali je kombinovana sa klasičnim frenčom (koji nikada neće izaći iz mode) i glaziranom ili hromiranom završnom obradom, što je super-trend koji je uvek popularan.

Kako nositi Butter-glazed frenč?

Videli smo stil koji se nosi dugačak, kratak, zaobljen, šiljast, bademast i sa tankim francuskim vrhovima ili zdepastim vrhovima iz 90-ih, tako da postoji mnogo načina da ga personalizujete za vas. Ili, ako želite blok boju, uključili smo i takve varijante ove raskošne nijanse.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Davies-O’dell (@_ivynailart)

Pročitajte još i – Sladoled manikir je u trendu za ovo leto, a lako ga možete napraviti i same

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!