10 ideja za praznični manikir s kojim ćete ući u Novu godinu

praznični manikir
Instagram/Printscreen

Svako ima svoj način proslavljanja praznika: neko svakodnevno nosi “ružne” novogodišnje džempere, neko voli da okiti kompletnu fasadu kuće, a neki od nas vole suptilniji pristup praznicima: a to je novogodišnji manikir! Ako vam se termin za novogodišnje nokte približava, a vi ne znate kako biste ih ukrasili, u nastavku donosimo 10 zanimljivih predloga!

Novogodišnji nokti – inspiracija i predlozi

#1: Za edgy devojke

Ako niste fan klasične kombinacije crveno-belo-zeleno, i ne želite nacrtane pahulje i irvase po noktima, ovaj manikir je za vas! Svega nekoliko kombinacija može dati ovako glamurozan look, kao što to može crna i zlatna. Neka vaši nokti budu glavni aksesoar za novogodišnje veče!

#2: Novogodišnji pastel

Ako želite da preskočite klasičnu novogodišnju paletu boja, i ipak probate nešto suptilnije, nail art u pastelnim tonovima je pravi izbor! Ove nijanse mint, terakote i kajsije je prelepo slažu, dok nail art deluje suptilno i slatko.

View this post on Instagram

A post shared by Megan | Luminary + Nail Art (@meganrnails)

#3: Pink praznični dizajn

Ako ste pink devojka, ali želite da ipak odate omaž prazničnoj sezoni, odaberite roze šljokice, candy cane šare i simpatični nail dizajn irvasa, koji će delovati ženstveno i nežno.

#4: Pravi novogodišnji spektakl

Za sve devojke koje ne mogu da izdrže bez novogodišnjih motiva, spremili smo ovaj predlog: neka vaši nokti pokažu svu veštinu vašeg nail-art majstora! Deda Mraz, irvasi, kugle, šljokice – baš svi motivi su zastupljeni u ovom veselom manikiru.

#5: Crveno, volim te crveno

Ako želite da u Novu godinu uđete sa nečim crvenim na sebi (što svakako donosi sreću), neka to budu nokti! Crvena je jako zahvalna boja, a ovaj crveni praznični nail art će svakako privući pažnju!

Povezano: Praznični manikir – 7 ideja i predloga za glamurozne nokte

#6: Nude pahuljice

Nude devojke ne moraju da preskoče novogodišnji manikir – samo neka ga prilagode svojim preferencijama. Ova kombinacija nude i srebrne boje, uz nail art pahuljica, prosto izgleda očaravajuće i fenomenalno se slaže sa srebrnim nakitom.

#7: Zlatno + zeleno

Izbegnite klasičnu i predvidljivu crvenu boju, tako što ćete kreirati sličan look iz ovu elegantnu kombinaciju zlatne i tamno zelene boje, koja prosto odiše glamurom.

#8: Novogodišnji frenč

Neka klasičan frenč zablista novogodišnjim sjajem uz ovaj neobičan predlog: efekat mraza na vrhovima noktiju, uz novogodišnju jelkicu na domalom prstu.

#9: Svaki nokat druga boja

Ako ne želite da se opredelite za samo jednu boju, teksturu ili finiš lak – mi kažemo: pomešajte ih sve! Neka svaki nokat ima drugačiji nail dizajn, za organizovani haos, koji je dozvoljen tokom praznika.

#10: Crveno + šareno

Ako želite klasičnom crvenom manikiru da date praznični momenat – ovaj prelepi nail dizajn je za vas! Nekoliko poteza nail četkicom u nekoliko nijansi, i instant ste dobili praznični decentni look, s kojim možete i u kancelariju posle praznika.

Pročitajte još i: 9 predloga za suptilni novogodišnji manikir koji će privući poglede

error: Content is protected !!