“All star” manikir – VIDEO

Converse all star patike ili čuvene starke, decenijama unazad i čini nam se sa sigurnošću decenijama unapred će biti popularne. Kako je prolećni i letnji period u godini idealan kao prilika da ih nosite, tako smo za vas izdvojili jedan savršen predlog. To je da uz svoje all star patike, na sebi imate i “all star” manikir. Objasnićemo vam kako da uradite ovaj neodoljiv manikir.

Kako da uradite “all star” manikir?

Da bi ste uradili ovaj manikir, potrebno vam je.

– Beli lak za nokte,
– Crni lak za nokte,
– Sivi lak za nokte,

– Lak za nokte u boji u kojoj želite da su “patike” na vašim noktima.

Kada ste obezbedili sve potrebne boje laka, prvo odlučite da li na svim noktima želite da uradite ovaj efekat ili to želite na samo jednom noktu. Mi ćemo vam dati objašnjenje za samo jedan nokat, a vi ga svakako možete primeniti na svim noktima ukoliko to želite.

Dakle, nokat prvo nalakirajte bojom po želji. Zatim, belim lakom nalakirajte vrh nokta, onako kao što to radite kada je u pitanju francuski manikir. Kada ste to uradili, crnim lakom, na nekoliko milimetara od početka nokta, izvucite tanku i preciznu liniju koja prati oblik nokta. Zatim, uzmite odgovarajući manikir instrument za pravljenje efekta tufnica (dotting tool ili tačkalica) i na delu nokta koji ste nalakirali u boji po želji, lakom u sivoj boji oslikajte paralelno tri tufnice sa jedne strane i tri tufnice sa druge strane nokta.

Pritom, udaljenost tufnica i poprečno i uzdužno treba da je ravnomerna i paralelna jer te tufnice zapravo treba da predstavljaju rupice za pertle. Kada se tufnice osuše na noktima, između njih lakom u beloj boji nacrtajte pertle. Zatim na svaku sivu tufnicu, kroz koju prolazi deo pertle, spustite još po jednu manju crnu tufnicu. Ta crna tufnica, treba da stvori efekat dubine rupica za pertle. Na samom kraju, sačekajte da se manikir osuši i prelakirajte ga bezbojnim lakom (top coat-om) koji će pojačati postojanost.

[adsense_inserter id=”12825″]

Možete pogledati i video tutorijal za ovaj manikir:

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!