Tretman za jačanje noktiju

Uredni, dugi i čvrsti nokti su san svake dame. Međutim, nekim damama jednostavno ne polazi lako za rukom da taj san i ostvare. Krtost, listanje, usporen rast, samo su neki od problema koji se mogu suprotstaviti lepoti noktiju. Postoji rešenje! Nalazi se u potpuno prirodnom tretmanu koji vrlo jednostavno i to u svom domu možete da priuštite sebi, a koji će vam ojačati nokte.

Šta vam je potrebno za tretman za jačanje noktiju?

Za ovaj tretman, potrebno vam je:

– Odgovarajuća plića posuda,

– Dve ravne supene kašike morske soli,

– Dvesta mililitara vode,

– Četvrtina limuna,

– Par kapi maslinovog ulja.

Kako se sprovodi ovaj tretman za jačanje noktiju?

1. U odgovarajuću posudu, sipajte dve ravne supene kašike morske soli i to prelijte sa dvesta mililitara vode. Sadržaj u posudi mešajte, sve dok se so ne istopi u vodi. Zatim, u tako pripremljenu mešavinu umočite nokte i čekajte da prođe deset minuta.

2. Nakon deset minuta, izvadite prste iz vode i nemojte ih ispirati već ih dobro protrljajte četvrtinom limuna. Kada ste nokte utrljali limunom, sačekajte da prođe pet minuta.

3. Nakon pet minuta, ruke isperite toplom vodom i obrišite ih. Na kraju, na svaku nokatnu ploču utrljajte malo maslinovog ulja i sačekajte da se ulje osuši na noktima.

Ovaj tretman, ponavljajte svaki dan u periodu od ukupno dve nedelje. Taj period, dovoljan je da uočite konkretne rezultate na svojim noktima.

Ukoliko vam slučajno pri sprovođenju tretmana pri ruci ne bude maslinovo ulje, kao zamenu u tretmanu za jačanje noktiju možete koristiti hranljivu vitaminsku kremu za ruke.

[adsense_inserter id=”12324″]

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!