Top 5 krema za ruke

U zavisnosti od godišnjeg doba, rutina nege kože se menja. U hladnijem delu godine, svakako veću pažnju moramo posvetiti odabiru proizvoda koji će nam pomoći da naša koža bude hidrirana, izgleda zdravo i elastično. Evo nekoliko predloga za kreme za ruke koje su dostupne u drogerijama i marketima, povoljne su, a veoma dobro obavljaju funkciju zaštite kože naših ruku u zavisnosti od potreba.

Kreme za ruke za svaku preporuku

Garnier Intensive Care Repairing

Ukoliko imate suvu, grubu kožu sklonu perutanju i pucanju, ova hranljiva krema učiniće da za svega nekoliko dana situacija bude znatno promenjena. Bogata formulacija prijatnog mirisa koju koža koja je dehidrirana praktično pije. Pošto je struktura proizvoda veoma hranljiva, dovoljna je veoma mala količina, te je sa te strane artikal veoma ekonomičan što uvek ističem kao prednost.

Dove essential noutrishment DeepCare complex

Formulacija srednje gustine i tipično prijatnog “Dove” mirisa koji se dugo zadržava na koži. Osim što što pruža hidrataciju, ona jako dobro neguje kožu koja se definiše kao normalna, ali u momentu možda malo dehidrirana. Ne ostavlja osećaj lepljivosti već je veoma lagana.

Balea UREA hand cream

Krema koja u svom sastavu sadrži ureu. Gušća tekstura koja se sa lakoćom raspoređuje, upija, ali ostavlja veoma tanak film na rukama. Jedva osetnog , ali opet prijatnog mirisa, mislim pogodna za svaki tip kože, dobar saveznik u nezi i očuvanju elastičnosti.

Dahlia badem i kolagen

Ukoliko volite miris badema, imate normalan tip kože (sa povremenim potrebama za jačom kremom), kojoj je potrebna hranljiva krema, onda je ovo odlično rešenje. Srednje gusta formula koja se upija prilično brzo, ima prijatan miris koji se ne zadržava previse, ali je opet osetan. Pruža odličnu negu i hidrataciju.

Mixa

Krema francuskog brenda namenjena obnovi osetljive, grube i dehidrirane kože, koja je bogata lipidima. Koncentracija aktivnih sastojaka – glicerin (30%) i ovseno mleko. Formula je gusta, ne lepi se, ali malo sporije upija. Kao i kremu pod rednim brojem jedan, preporučuje se osobama sa izrazito suvom kožomkojoj je potrebna jača nega.

A koju kremu za ruke vi koristite?

Autor teksta: Di Golubović

kreme za ruke za svaku preporuku

 

error: Content is protected !!