Avon lansirao novu liniju za negu kože – Nutra Effects

By  |  0 Comments

Predstavljamo vam revoluciju u kozmetologiji – Active seed kompleks sa ekstraktom semena koje je nezamenljiv izvor dragocenih hranljivih materija. Zahvaljujući potpuno novoj Avon Nutra Effects liniji za negu kože, sada možete da otkrijete koliko snažan efekat čia seme, seme rajske ptice i seme nara imaju na kožu.

Nova Nutra Effects linija za negu kože bazirana je na Avonovom otkriću godineActive seed kompleksu, koji predstavlja kombinaciju ekstrakta čia semena, semena nara i semena cveta rajske ptice, sa dragocenim antioksidansima i vitaminima. Inovativna formula, dizajnirana je tako da prodire u slojeve kože na nekoliko nivoa, trenutno i vidljivo delujući na površinu kože i dubinski jačajuci njenu vitalnost i strukturu tokom vremena.

6 linija Nutra Effects kolekcije

  1. Hidratacija
  2. Balans
  3. Blistavost
  4. Anti-aging 35+
  5. Intenzivna linija protiv bora 45+
  6. Linija za čišćenje.

Svaka žena, nezavisno od godina i tipa kože, može da pronađe pravu liniju za sebe i oseti snagu ekstrakta semena transformisanog u blistav i zdrav ten.

Linije za hidrataciju i matiranje bazirane su na ekstraktu moćnog čia semena, dobro čuvanoj tajni drevnih civilizacija Azteka i Maja. Kreme linije za hidrataciju zahvaljujući mogucnosti čia semena da upije 12 puta vise vode od sopstvene težine pružaju i do 24h dubinske hidratacije! Balans linija sa ekstraktom čia semena konačno ce resiti problem žena sa mešovitom kožom – dok minerali matiraju masnije delove kože, čia je istovremeno hidrira i sprečava neželjeno isušivanje.

Sve proizvode iz nove Avon Nutra Effects linije možete videti OVDE.

„Želeli smo da lansiramo kolekciju proizvoda koji će negovati i naglasiti prirodnu lepotu svake žene uz pomoć revolucionarne formule, čiji sastavni deo, u zavisnosti od linije, čine egzoticne biljke – čia, rajska ptica i nar. Na domaćem tržistu se o neverovatnim svojstvima ekstrakta semena do sada nije mnogo govorilo, a upravo oni mogu rešiti probleme koje mnoge žene imaju sa kožom. Sada je prilika da ih kroz Nutra Effects liniju upoznaju i uvrste u svoju dnevnu beauty rutinu.“ – izjavila je Aleksandra Jankovski iz kompanije Avon.

Specijalista dermatovenerologije, dr Nevenka Dokmanovic, izjavila je prilikom predstavljanja Nutra Effects proizvoda: „Čia seme zaista ima neverovatnu moć hidratacije, kao i anti-bakterijska i anti-inflamatorna svojstva. Seme rajske ptice izjednačava ten i daje kož blistav izgled, dok seme nara održava kožu mladom i stimuliše proizvodnju kolagena. Svi Nutra Effects proizvodi su alergoloski testirani i pogodni za osetljivu kožu jer su bazirani na formuli koja ne sadrži paraben i veštačke boje.“

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!