Novi trend za hair look “Pixel trend”

pixelated frizura
foto: dramafever.com

Ombre trend, u godini koja je za nama, predstavljao je vodeći i najpopularniji vid bojenja kose. Ovaj trend, u najvećoj meri, popularizovan je zahvaljujući svetskim zvezdama. Ipak, kako prenosi britanski magazin “Daily Mail”, ovaj trend je ustupio mesto novom trendu, koji je moramo zaključiti po mnogo čemu neobičan i potpuno inovativan. Reč je o “pixelated hair trendu” ili “pixel trendu”.

Šta podrazumeva ovaj trend?

“Pixel trend”, nema sličnosti ni sa jednim drugim trendom frizura. Ono što ga karakteriše je futuristička forma, kakva do sada nije viđena. Ovaj trend, osmišljen je u Španiji od strane tima španskih priznatih i veoma cenjenih frizera.

Ovaj trend, podrazumeva takozvani grafički efekat na kosi, koji se postiže u procesu farbanja kose. Kako bi se postigao takav efekat, potrebno je koristiti više nijansi ili čak više različitih boja farbi i to ne na celoj kosi, već parcijalno u samo određenoj ili određenim regijama vlasi.

U zavisnosti od želje, detalji frizure ulepšane ovim trendom, mogu se razlikovati. Tako, grafički efekat može biti postignut farbama koje su po boji i nijansi drastično različite od boje kose ili farbama koje su po boji i nijansi srodne boji kose. Takođe, efekti mogu biti krupniji i bolje izraženi ili sitniji i manje izraženi.

Nakon svega što smo vam o ovom novom i vrlo neobičnom trendu frizura rekli, predlažemo da pogledate video koji će vam i vizuelno dočarati ono o čemu smo govorili. Kada pogledate video, predlažemo vam da sa nama podelite svoje utiske o “pixel” trendu!

[adsense_inserter id=”12825″]

https://www.youtube.com/watch?v=56BypIpep0k

Povezano: “Dior rep”

error: Content is protected !!