Prirodni preparat za povećanje volumena usana

Bujne usne, oduvek su bile jedan od glavnih simbola ženske lepote. U cilju povećanja njihovog volumena, mnoge žene su pribegle estetskoj hirurgiji, dok druge uporno traže rešenja koja ih neće boleti i koja neće podrazumevati tako drastične poteze, a koja će ipak biti efikasna. Jedno od takvih rešenja, možete pronaći u upotrebi prirodnog preparata za povećanje volumena usana.

Ono što je dobro, jeste to što ovaj preparat možete napraviti sami, a mi ćemo vam objasniti kako.

Šta vam je potrebno za preparat za povećanje volumena usana?

Sve što vam je potrebno za pripremu ovog preparata, je:

– Jedna ravna kafena kašika ulja od cimeta,

– Tri ravne kafene kašike tečnog vitamina E,

– Jedna vatrostalna mala posudica,

– Jedna flašica za čuvanje maske.

Način pripreme preparata:

Jednu kafenu kašičicu ulja od cimeta, u vatrostalnoj posudici, pomešajte sa tri kafene kašičice tečnog vitamina E. Tu mešavinu, stavite iznad izvora vodene pare i sačekajte da se umereno zagreje. Kada se mešavina zagreje, sipajte je u flašicu za čuvanje, promućkajte i sačekajte da se ohladi. Kada se ohladi, rezultat vašeg truda biće sjajan i potpuno prirodan preparat za povećanje volumena usana.

Kako koristiti preparat za punije usne?

Ovaj preparat, na svaka dva sata u količini od nekoliko kapi nanesite na usne i umasirajte ga. Ubrzo ćete primetiti da vam se volumen usana povećao. Pritom, važno je napomenuti da ovaj preparat ne daje trajni efekat, već usne dobijaju volumen samo nakon njegovog delovanja.

Na koji način ovaj preparat deluje?

Vitamin E, vrlo intezivno i efikasno hrani i neguje usne, zbog čega usne izgledaju zdravo, mekano i osveženo. Sa druge strane, ulje od cimeta stimuliše prokrvljenost usana i usne upravo zbog bolje prokrvljenosti izgledaju bujnije. Kombinacija ova dva sastojka, predstavlja potpuni pogodak za postizanje efekta bujnih, mekanih i zanosnih usana.

Nekoliko važnih napomena:

1. Zbog delovanja cimeta, neposredno nakon nanošenja ovog preparata, može se dogoditi da na usnama osetite blago trnjenje i peckanje. To ne treba da vas zabrine ili uplaši, jer predstavlja najnormalniju reakciju usana. Uostalom, upravo pojava blage utrnulosti i blagog peckanja, predstavlja znak da ovaj preparat deluje.

2. Trenutak koji treba da prepoznate kao upozorenje da treba da prestanete sa korišćenjem ovog preparata, je trenutak ukoliko primetite da usne počinju da vam pucaju i da se ljušte. Takva reakcija usana, može biti posledica alergijske reakcije na ulje cimeta. U tom slučaju, prekinite upotrebu ovog preparata, temeljno isperite usne toplom vodom i namažite ih labelom.

3. Ukoliko vam pri ruci nije ulje od cimeta, a svakako želite da napravite i isprobate ovaj preparat, kao zamenu za njega možete koristiti i cimet u prahu. U tom slučaju u procesu pripreme preparata upotrebite malo manje od pola ravne kafene kašičice cimeta i tri kafene kašičice tečnog vitamina E. Efekat će biti takođe primetan. Međutim, razlog zašto je preporučljivije koristiti ulje od cimeta, je to što je veća kompatibilnost ulja od cimeta i tečnog vitamina E, nego što je to slučaj kada se koristi cimet u prahu. Samim tim, ulje od cimeta deluje efikasnije i intezivnije na usne nego cimet u prahu.

Pogledajte i: Želite punije usne? “Napumpajte ih čašom!”

[adsense_inserter id=”12825″]

error: Content is protected !!