Mesečni horoskop za april 2015.

mesecni horoskop za jun 2015.
foto: castanet.net

Mnogi bi povikali od sreće “ Proleće je” i time u jednoj reči objasnili značenje bujanje života i radosti koje osetimo u ovom dobu. Ipak, april 2015. ne donosi za mnoge astrološke znake onu radosnu i nadahnutu energiju kako se očekuje od tog meseca. Generalno je lakši mesec nego prethodni mart. U nastavku, detaljan mesečni horoskop.

Na početku će mnogi partnerski odnosi doživeti krahove, što zbog Pomračenja Mesca 4.aprila kroz kardinalne znake Ovna i Vage, što zbog “sukoba” Plutona iz Jarca i Sunca koje tranzitira vatrenim Ovnom. Problemi u porodičnim odnosima se svode i većina će doživeti “kraj”. Dakle, ozbiljni odnosi biće na preispitivanju i ovde se neće dati druge šanse. Ali treba imati na umu da koliko god nešto delovalo komplikovano, uvek možete da promenite tok događaja određenim stanjem svesti.

U ovom mesecu punu pozornost traži od nas sektor posla i finansija. Pluton i Mars su udruženi kroz znakove Jarca i Bika. Zato napred u osvajanju ovih teritorija!

Ono što je karekteritično za april 2015. je dinamična, aktivna energija iako će Mars planeta akcije uglavnom boraviti u zemljanom Biku. Tome doprinose vatreni trigoni koji će se tokom meseca formirati. Najupečatljiviji u toj priči su retro Saturn u Strelcu, Jupiter u Lavu (kreće direktno od 8.aprila) i Uran u Ovnu. U nekim momentima pridružiće im se Merkur koji će ući u znak Ovna i doneti aktivnije razgovore, pregovore, puteve, pokrete, kao i prisustvo Sunca u Ovnu (do 21.aprila) koji daje svest,a volje na pretek.

Pazite se preterivanja jer Jupiter i Mars su u sukobu (kvadrat) kroz znake Lava i Bika. Oni mogu biti probojni samo ako se udruže, ovako je uludo trošenje velike količine energije koja samo ostaje kao “mogućnost”. Iako smo na početku potrošili par reči o ljubavi tokom ovog meseca, to nije sve…

Ono što će nas obradovati jeste ulazak Venere (ljubav) u lepršavi znak Blizanca od 11.aprila. Daće nam zanos, lakoću, uživanje. Ovo je tako osvežavajuće nakon tegobnih emotivnih trenutaka. Ljubav će ipak uzburkati našu dušu i doneti nova traganja. Komunikacija, razumevanje, prilagođavanje može biti vaše najbolje “oružje” u ljubavnim odnosima sada.

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI

 

rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
[adsense_inserter id=”12236″]
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

————————————–

error: Content is protected !!