Najzad sam oslobodila svoju kožu od celulita i strija!

strije i celulit

Mislila sam da strije i celulit nikada neće postati moj problem. Priznajem, čak sam se smejala ženama koje su se opterećivale svojim butinama, koje su bile opsednute izgledom svog stomaka. Mislila sam da mi se celulit i strije jednostavno neće desiti.

Oh, kako sam pogrešila.. Već do 20. godine pojavile su mi se STRIJE na butinama. Kasnije sam saznala da je to normalna i prirodna pojava. Što naravno nije značilo da mi strije nisu smetale. Svaki put kada sam išla na letovanje sa društvom, ili na bazen, postajala sam sve svesnija i svesnija tankih linija nalik na male ožiljke na svojim butinama. Pomislila sam da ako ih ja vidim – tek će drugi da ih primete. Naročito momci. A kad se prvi put desilo da me pitaju šta mi je to na butinama.. Šta da Vam kažem? Osećala sam se užasno!

Kad sam premašila 25. godinu na vrata je pokucao moj drugi neprijatelj – CELULIT. Ubrzo sam shvatila zašto je on ozloglašeni neprijatelj svake žene na planeti. Bukvalno ne postoji nijedna žena ili devojka koja nema celulit. Prosto ne možete da pobegnete od njega. Ja sam tada, naravno, već bila u potrazi za Gospodinom Pravim. Ne moram da Vam objašnjavam koliko je ta potraga sama po sebi teška. Svi mi imamo svoje mane, ali dodajte na njih još i celulit. Još jedna stvar koja mi je oduzimala samopouzdanje, još jedna stvar o kojoj moram da se brinem dok biram odeću za sastanak ili za posao. Odustala sam od suknji, haljina, šorceva. Šoping mi je postao noćna mora.

Vrhunac moje depresije zbog mojih nogu išaranih strijama i istačkanih celulitom je bio kada sam odbila ponudu moje najbolje drugarice Jelene da idemo na more. Ona je nije znala za moje patnje sa celulitom jer skoro nikad nisam nosila suknje. A nisam ni htela da podelim to sa njom, jer je ona bila bukvalno savršena. Njena koža je bila zategnuta i glatka, od celulita ni traga, od strija ni pomena. I naravno da je imala i dobar posao i verenika. Nisam htela da je opterećujem mojim kompleksima jer ne bi ni razumela. Medjutim, Jelena je i savršena kao drugarica, i iznudila je iz mene moj razlog za odbijanje mora. Kad sam joj rekla za celulit i strije, i kad sam ih uporedila sa njenom savršenom kožom, ona je počela da MI SE SMEJE!

Jelena nije mogla da veruje da mislim da je njena koža sama od sebe postala savršena. Rekla mi je kroz smeh: ,,Pa Milice, ne treba da se diviš mojoj koži, već CELULEKS-u!”. Kazala mi je kako koristi već par godina Celuleks, i da je on zaslužan za otklanjanje njenog celulita.

Nisam mogla da verujem. Moja najbolja drugarica mi je čak priznala da je imala mnogo više celulita od mene, ali da je nakon par nedelja već osetila rezultate od nanošenja Celuleks-a. Imala sam fore mesec dana do mora, pa sam joj rekla da ću ići ako Celuleks bude zaista delovao. Tog dana naručila sam svoju prvu tubu Celuleks-a. I šta mislite da se desilo? Ne samo da sam otišla na more, nego sam se i vratila sa nečim novim. I ne, ne mislim na lepe uspomene, već na dečka!

Stvarno, ne mogu dovoljno da nahvalim Celuleks! Nakon prvog nanošenja osetila sam blago hladjenje na koži zbog neverovatne koncentracije prirodnih aktivnih supstanci. To je bio prvi dobar znak! Posle samo 2 nedelje koža mi je postala predivno glatka, a posle 3 nedelje ČUDO! Skoro sav celulit je nestao! Strije su bile neverovatno ublažene, skoro da ih nisam ni primećivala. Nakon toga sam bila odlučna da nastavim sa korišnjenjem ovog čudotvornog gela i kao rezultat sada imam glatku i ravnu kožu, i ne stvara mi se nov celulit! Sada sam apsolutno uverena da je u prirodi lek, a Celuleks je sačinjen 100% prirodnih sastojaka poput bršljana, divljeg kestena, hrasta i mnogih drugih.

Šta više da Vam kažem? I Vi možete da izbrišete celulit i strije sa svog tela na brzo i lako kao ja. Ja se nisam pokajala!

*Iz ličnog ugla

error: Content is protected !!