9 predloga za suptilan novogodišnji manikir koji će privući poglede!

novogodišnji manikir

Novogodišnji praznici su pred vratima, a čini se da ih nikada nismo više iščekivali, nego ove izazovne 2020. godine. Iako ćemo doček najverovatnije provesti kod kuće, zašto ne biste ulepšali ove pretpraznične dane efektnim manikirom? Ako niste fan upadljivih novogodišnjih boja i motiva na noktima – danas vam donosimo čak 9 ideja za diskretan praznični manikir koji je čak i office-friendly!

Suptilan novogodišnji manikir – 9 ideja

#1: Nude pahuljice

Za ljubiteljke neutralnih boja predlažemo ovu kombinaciju nude i belog laka. Beli lak sa “sand” efektom daće izglede snega, a precizno naslikane pahuljice odaju zimsku atmosferu! Nežno, romantično i ženstveno!

#2: French u bojima ukrasa za jelku

Ako želite nešto skroz diskretno, a ipak da ostanete u temi novogodišnjih praznika – isprobajte suptilan frenč sa vrhovima u boji novogodišnjih kugli. Vrhove namažite metalik lakovima u bojama poput zelene, ljubičaste, plave, zlatne itd. Osnova neka vam bude nude nijansa sa blagim šimerom. Praznično, a suptilno!

View this post on Instagram

A post shared by Kat Shewu (@ksnails2019)

#3: Nude, tufnice i irvasi

Ako želite malo jači efekat na noktima, nabavite tačkalicu i tanke četkice za nail art. Na nude bazi, istačkajte crvene tufnice, a na domalom prstu, iscrtajte irvasa! Razigrano, veselo, a ipak – diskretno!

#4: Šumski zeleno + nude sa pahuljama

Ako niste fan crvene boje i šljokica, već volite prigušenije, tamnije nijanse, nećete pogrešiti sa šumski zelenim lakom i mat efekatom! Na toj podlozi iscrtajte pahulje, a na kažiprst i mali prst nanesite nude lak sa sjajnim efektom. Ovo je lep način da odate počast nadolazećim praznicima, a da zadržite diskretan momenat.

#5: Crveno, volim te crveno

Klasičan crveni lak ukrasite novogodišnjim motivima – pahuljom i šarama koje su tipične za novogodišnje lizalice. Ovo je malo efektniji manikir, ali je i dalje u zoni suptilnih motiva, koji će sigurno privući pažnju!

#6: Nude čarolije

Ako ste uvek “nude” devojka, u ovoj prazničnoj sezoni, nokte ukrasite belim pahuljama, naslikanim irvasom i gliterom u boji starog zlata. Vrlo jednostavno se pravi ovaj manikir, a efekat je praznični i suptilan. Nadlak visokog sjaja je obavezan!

#7: Ledena kraljica

Mlečno bela baza, ukrašena belim pahuljama i zlatnim gliterom različite veličine je nešto što bi ponela svaka ledena kraljica iz bajke! Bademasti oblik nokta vizuelno izdužuje izgled prstiju, a opet zadržava suptilnost i nežnost motiva.

Povezano: Beli novogodišnji nokti sa gliterom i Swarowski kristalima

#8: Crveno + imela

Uobičajen crveni manikir ukrasite nail art-om na nude bazi: nacrtajte imelu, koja simboliše novogodišnje praznike! Ovaj manikir sjajno ide uz dosta nakita, i toplo pletivo, a sigurno ćete privući pažnju!

#9: Novogodišnji motivi

Iako ovaj manikir možda ne spada nužno u “diskretne i suptilne” varijante, nismo mogli da odolimo da vam ga ne prikažemo! Kombinacija šljokičasto crvene, bledo roze i zlatne šljokičaste boje čini ovu prazničnu sezonu veselom! Nail art u vidu čovečuljka od đumbira i irvasa daju notu ljupkosti!

Pročitajte još i: Novogodišnji manikir – 10 sjajnih predloga

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!