Postignete lifting očiju samo uz pomoć šminke – u 5 koraka!

lifting očiju

Starenje je prirodni deo života, ali to ne znači da svi moraju znati koliko imate godina. Nema ništa loše u tome što želite da vam koža izgleda mladoliko, blistavo i sjajno što je duže moguće. Pošto je koža oko očiju najtanja na telu, obično je baš to regija koja prva pokaže znake starenja. Ako želite da vam koža oko očiju deluje podignuto, budno i blistavo – delimo sa vama 5 super saveta kako možete da postignete “fake” efekat liftinga očiju uz pomoć šminke!

Kako da učinite oči mlađim uz šminku?

#1: Uložite u dobar antirid

Kada je reč o starenju, prevencija je najbolje metoda. Pre nego što nanesete šminku, predlažemo vam da tretirate znakove starenja, tako što ćete naneti odličan antirid. Odaberite luksuzan antirid, pun anti-aging sastojaka poput hijaluronske kiseline, kolagena, elastina, peptida, retinola itd. Ukoliko želite posvetljujući efekat antirid kreme, odaberite onu sa vitaminom C i alfa-arbutinom.

Mi vam predlažemo Skinology Derma reActive antirid kremu sa hijaluronom.

lifting očiju

#2: Naglasite obrve

Pune, oblikovane obrve su idealne za privlačenje pažnje i stvaranje mladoliko izgleda. Popunite obrve pomadom ili olovkom i fiksirajte ih prozirnim gelom. Kada radite sam oblik – blago izdignite luk obrve, za bolji “lifting” efekat.

#3: Konturišite oko

Koristite senku u svetloj boji, poput boje šampanjca ili bisera, blizu linije trepavica, sve do pregiba. Nanesite blago tamniju nijansu, u pregib i dobro je ublendajte.

#4: Hajlajter je vaš prijatelj

Malo hajlajtera u okoloočnoj regiji može biti super efikasan trik da učini okoloočnu regiju “izdignutom” i mladolikom. Samo natapkajte malo hajlajtera ispod luka obrva i dobro ga izblendajte za suptilni sjaj. Ovo će takođe napraviti “lifting” efekat. Bićete iznenađeni razlikom.

lifting očiju

#5: Neka trepavice budu istaknunte

Pune, dugačke trepavice će pomoći da posvetlite i vizuelno proširite oči, čineći ih upadljivijim i mladolikim. Koristite maskaru sa efektom produžavanja i volumena, koja će podići vaše trepavice. Za dodatni efekat, stavite nekoliko individualnih veštačkih trepavica u spoljnji ugao oka.

error: Content is protected !!