Praznični manikir: 7 ideja i predloga za glamurozne nokte

praznični manikir

Da i možete da se setite pogodnije sezone za eksperimentisanje sa nail-artom od praznika? Od minimalsitičkog dizajna, do glamuroznih šara i dizajna, postoji savršen praznični manikir za svakog. Zato vam u nastavku donosimo 7 ideja za novogodišnji manikir koji će privući sve poglede!

Najlepše suptilne ideje za praznični manikir: Top 7

#1: Ombre glitter

Baš popout šampanjca, ovaj dodir šljokičastog ombrea je jednostavan, ali efektan. Idealan je ako ne volite preterani dizajn niti crvenu boju na noktima, jer zlatne šljokice nedvosmisleno upućuju na prazničnu sezonu. Za idealni ombre efekat, koristite sunđerčić na koji ćete naneti lak sa zlatnim šljokicama i tapkajte! Sloj glossy top coat-a je obavezan!

#2: Nude + Candy Cane

Unaprednite celogodišnji nude manikir uz diskretni šećernu štapić, naslikan bočno na svakom noktu. Ovo je vrlo suptilan način da obeležite prazničnu sezonu na vrlo prefinjen način.

#3: Šljivasta osnova + zlatne pahulje

Bogati lak šljivaste boje je prazničan, baš kao i crveni, zeleni, plavi i srebrni, ali ipak ne asocira dovoljno na novogodišnju sezonu. Zato ga ulepšajte zlatnom pahuljom, koju možete iscrtati preciznom nail art četkicom ili jednostavno, pokažite ovaj dizajn vašem nail-art tehničaru: on će znati šta treba!

Povezano: Nacrtajte Sneška na noktima – jednostavan novogodišnji manikir

#4: Novogodišnje kugle na noktima

Da li postoji nail-art ideja koja je više praznična od ove? Kombinacija šljokica i krljušti u obliku novogodišnje kugle, na osnovi od prozirnog laka, uz diskretno naslikan končić, čini ovu kuglu vrlo realističnom! Spremite se na more komplimenata uz ovaj manikir.

#5: Suptilne gliter loptice

Ne morate prekriti ceo nokat šljokicama, da biste ispratile praznično raspoloženje. Na osnovi od prozirnog laka, iscrtajte nekoliko raznobojnih gliter tufnica, a ako baš želite praznični look, neka one budu u crveno-zeleno-zlatnoj kombinaciji.

#6: Glittery Red Slippers

Crveni glitter lak je epitom prazničnog manikira, a ako pronađete nijansu baš poput cipelica Doroti iz Oza – postigli ste pun pogodak! Ovo je najklasičnija praznična varijanta koja sjajno izgleda u kombinaciji sa zlatnim nakitom!

#7: Gliter minimalizam

Metalik zlatni lak, nanet na gornju polovinu nokta (negative space), sija još jače, pogotovo u kombinaciji sa tankom belom linijom za dodatni konstrast.

Pročitajte još i: Novogodišnji manikir – 10 sjajnih predloga

error: Content is protected !!