Novi Nail trend za ljubiteljke neutralnog manikira: “Chocolate Milk” nokti su IN

chocolate milk manikir
Instagram/Printscreen

U poslednje vreme se može reći da su manikir trendovi uzeli maha: i ne planiraju da stanu. Ako nas redovno pratite, onda ste shvatili da su trenutno aktuelni mlečni, “lip gloss” , kao i “nude glitter” nokti. Poslednji trend uključuje malo “tamniju” verziju planetarnog popularnog mlečnog manikira, a to je “chocolate milk” manikir! Ovaj trend obradovaće sve devojke koje vole neutralne boje na noktima.

O trendu

Baš kao i mlečni manikir, i “chocolate milk” nokti se oslanjaju na trenutni “milk bath” pravac, koji podrazumeva kremasti, polu-prozirni nanos boje, koja prekriva ceo nokat. Tradicionalni “milk bath” manikiri mogu “isprati” određene boje tena, ili su možda previše obični za vaš ukus. Ova čokoladna verzija podrazumeva svetlo smeđu boju koja odlično pristaje uz tamnije tenove, ili taje lagani kontrast onim svetlijim.

View this post on Instagram

A post shared by GELCARE® (@gelcare.official)

Kako da dobijete “chocolate milk” manikir same?

Iako svi manikir stilovi zahtevaju temeljnu pripremu, svi mlečni stilovi lakiranja noktiju se još više oslanjaju na obradu zanoktica i poliranje nokta, za savršen, prirodan dodir. Dakle, najpre potisnite zanoktice uz pomoć gela i potiskivača, a potom nanesite ulje za zanoktice. Izbafirajte nokte, kako biste se rešili masne površine i oblikujte ih u željeni oblik. Odmastite nokatnu ploču, i nanesite bazni sloj laka. Pravi čokoladno mlečni nokti variraju u boji, što znači da možete birati jačinu smeđe boje. Ako želite više mlečnu, negu čokoladnu boju, odaberite neki pastelno smeđi lak, hladnog podtona.

Donosimo vam predloge za inspiraciju!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!