Glazirani “latte” nokti su HIT za ovo leto, a obožava ih i Hejli Biber

glazed latte nokti
Instagram/Prinstcreen

Inspiracija za manikir je svuda. Ona se nalazi u letnjem cveću, raznobojnim školjkama, a za Hejli Biber, dolazi od njene Dunkin kafe (zvezde, one su kao mi). Čuvena influenserka i preduzetnica je svojim pratiocima na svojoj Instagram storiju podelila novi manikir koji je odgovarao njenom ledenom napitku, potpisujući trend latte noktiju koji se vraća ove sezone. Za žurku lansiranja svojih novih Rhode rumenila, 27-godišnjakinja se obukla u bež od glave do pete, bukvalno, sa kafom u ruci i novim odgovarajućim manikirom.

“Glazed Latte” trend

Na fotografiji storija, njeni nokti u “su obojeni smeđom nijansom hladnih tonova i zaglađeni hromiranim prahom da bi se dobio Hejlin prepoznatljiv glazirani efekat. Zola Ganzorigt, Bieberov dugogodišnja nail umetnica, napravila je manikir. Preplanuli nokti nikada ne izlaze iz mode, ali nijansa je obično popularna u jesen zbog cosy osećaja. Razmislite: nokti u bojiplišanog medveda u skladu sa smeđim čizmama i kaputima. Uz to, slavne ličnosti poput Bijonse i Bele Hadid su ovog proleća i leta obukle manikir u stilu latte, a sada, sa Hejlinim pečatom odobravanja, to je predodređeno da postane viralno.

Instagram/Prinstcreen

Njena odeća takođe se držala braon-bež teme, koja je savršeno pristajala uz pakovanje rumenila. Hejlin trudnički stil nastavlja da otelotvoruje njenu It Girl atmosferu, a njen izgled za noć bio je samo još jedan primer. Njen glam je bio blistav i rumen sa ružičastim sjajnim usnama i odgovarajućim rumenilom na njenim obrazima. Kosu je nosila u zalizanu punđu sa pramenom koji je ispadao iz čvora, a drugim uokvirujući njeno lice. Na kraju krajeva, njeni latte nokti će biti neočekivani trend noktiju koji ćemo nastaviti da vidimo svuda ovog leta.

Pročitajte još i – Pink Jelly Glazed manikir je nova verzija glaziranih noktiju Hejli Biber – hit za leto 2024.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!