Pink Jelly Glaze manikir je nova verzija glaziranih noktiju Hejli Biber, idealna za leto 2024.

pink jelly glazed manikir
Instagram/Printscreen

Fenomen glaziranih noktiju se nastavlja, jer iskreno, još uvek nismo završili lepe biserne manikir. Sada, nail umetnik koji radi nokte Hailei Bieber nam je dao „pink jelly glaze“ za prolećno-letnje ažuriranje. Hejli je prvi put proslavila svoje sada prepoznatljive glazed donut nokte kada ih je nosila na Met Gala festivalu 2022. Ova izvedba je držala bazu bliže klasičnom francuskom manikiru sa prozirnim, mlečnim slojem koji je tada bio prekriven hromom, ali najnovija verzija donosi mnogo rumeniju ružičastu paletu boja, spremnu za povratak ‘strawberry girl’ leta.

Šta su nokti sa ružičastim žele glazurom?

Nakon manikira u stilu glazirane krofne, pink jelly glazed manikir miksa osnovnu boju sa prozirnom, gotovo želatinastom bojom žvake, prekrivenom istim svilenkastim hromiranim gornjim slojem kao i original. Hejli je debitovala ovaj dizajn noktiju na Road Instagram profilu ranije ovog meseca. Svoj manikir je nosila usklađujući ga sa svojim usnama, obrazima, pa čak i sa odećom.

View this post on Instagram

A post shared by rhode skin (@rhode)

Kako kreirati ružičastu žele glazuru noktiju?

Još od objave na Instagramu, ljubitelji lepote na internetu pitaju se za tačne lakove za nokte koji se koriste za kreiranje izgleda. Sada, Hejliin umetnik za nokte, Zola Ganzorigt, dala je ljudima ono što žele. Ona je ponovo kreirala mani na Instagramu, pokazujući svaku nijansu i korak.

Počela je tako što je nanela prozirni osnovni premaz pre nego što je pomešala OPI-jev Hotter than you gel lak (koji smo ranije videli da je Hailei nosila) sa oštrim belim lakom u nijansi Alpine Snow i mrvicom prozirnog baznog laka kako bi ga istakla. Zatim je dodala svoj hromirani prah, OPI-jev Tin Can Man, i zapečatila sve sjajnim gornjim premazom – voila.

Kako vam se dopada pink jelly glazirani manikir?

Pročitajte još i – 5 najlepših manikir trendova za leto 2024.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!