Maslinasto zelena je trendy nijansa noktiju za jesen, zahvaljujući Seleni Gomez!

selena gomez manikir
Instagram/Printscreen

Selena Gomez je poznata i kao trendseterka, a tome u prilog govori i trend maslinastih noktiju, koji je postavio njen manikir-artist! Ako volite zagasite i tamnije nijanse, onda ste na pravom mestu – Selena je maslinasti lak ponela na dugačkim noktima u obliku balerine, sa martini-zelenom nijansom koja leži negde između nijanse svežeg zelenog povrća i smeđe. U nastavku saznajte sve o ovom nail trendu!

Kakva nijansa maslinaste će biti u trendu?

Ovo je tačna zemljana nijansa koja čini jesenje trendove tako ušuškanim, ali je malo i neobična, moderna i zanimljiva boja. Dovoljno je prigušena da deluje neutralno, tako da će se odlično slagati uz tipične boje jesenje odeće: smeđu, burgundy, teget, belu i crnu. U isto vreme, za ovo leto (koja i dalje traje), Hailey Biber je ponela čuvene “glazirane” nokte, koji su osvojili Internet. Čini se da Selena Gomez razmišlja unapred, jer je već prešla na jesenje tonove, bogatije i raskošnije.

U nastavku pogledajte neke inspirativne maslinaste manikire:

View this post on Instagram

A post shared by Mia | Соломія (@heysolomiya)

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!