Manikir sa sušenim cvetićima je najnoviji trend za proleće 2024.

Manikir sa sušenim cvetićima
Instagram/Printscreen

Ne postoji mnogo tako eterično i lepo kao manikir sa osušenim cvetovima da nas oduševi za proleće. Šarmantan, fin izgled karakteriše pravo osušeno cveće i latice obložene gustim, prozirnim ili neutralnim lakom – i u suštini, trend ne može biti slađi. Ako tražite savršeni manikir za venčanje devojački izlazak ili jednostavno da proslavite toplije mesece koji su pred nama, vaša potraga se može završiti ovde. Trend ostavlja dovoljno prostora za vežbanje vašeg ličnog umecća i u skladu sa tim možete odabrati svoju paletu boja. Iako se neki mogu odlučiti da odu u salon kako bi dobili komplet usavršenih noktiju osušenog cveća, izgled se takođe može postići kod kuće sa pravim alatima.

1. DIY kod kuće

Ako se odlučite da sami isprobate manikir kod kuće, biće vam potreban prozirni base coat, prozirni završni top coat, pinceta i, naravno, suvo cveće. Ako ne osećate igru čekanja i ne želite da se motate dok sami sušite cveće, možete kupiti gotove latice i listove napravljene za nail art. Jednostavno ćete naneti osnovni premaz i kada postane lepljiv, odložite svoje osušeno cveće pincetom. Završite prozirnim gornjim premazom da biste zapečatili izgled.

View this post on Instagram

A post shared by Amy Jane (@nails_by_amyjane)

2. Nežni manikir sa akcentima

Takođe možete izabrati da napravite akcentni momenat sa suvim cvetom ili dva. Sledite isti postupak kao gore i ostavite druge nokte samo sa prozirnim osnovnim premazom ili čvrstom nijansom, poput lavande. Ako tražite manikir za posebnu priliku, ovaj izgled će ostaviti trajni utisak svojom hirovitošću i romantičnošću.

3. Upečatljivi cvetići

Ako biste radije težili manikiru koji privlači pažnju, nošenje nadogradnja je jedan od načina da ovaj trend zaista zablista. Ekstra dugi nokti sa osušenim laticama posutim na vrhovima mogu vam pomoći da postignete ovaj šarmantni stil. Možda ćete to moći da uradite kod kuće ako imate iskustva sa nadogradnjom noktiju, ali ako nemate, možda bi bilo najbolje da zakažete termin u salonu za nokte da biste dobili ovaj izgled. Ekstra dugi nokti zaista pokazuju sićušno, osušeno cveće na zapanjujući način.

Povezano – Da li ste čule za ukrajinski manikir?

4. Zlatni gliter

Iako se ovaj trend obično sastoji od niza prirodno postavljenog cveća, takođe možete napraviti jači dizajn sa sušenim cvećem. Ocrtavanje nokatnog kreveca zlatnim listićima i postavljanje jednog osušenog cveta u centar je jedan od načina da napravite pojavu gde god ste pojavite.

5. Zlatne flekice + cvetići

Drugi način na koji možete da ugradite zlatni list u svoj manikir sa suvim cvećem je da ga posipate, zajedno sa svojim laticama i listovima. Ako isprobavate ovu kombinaciju kod kuće, jednostavno položite zlatni list pincetom kao što ste radili svoje suvo cveće i lišće. Ova elegantna, kraljevska energija nas svakako podseća na najfinije vaze i upravo iz tog razloga obožavamo trend manikira sa suvim cvećem. Zablistajte sa zlatnim noktima poput ovih.

Pročitajte još i – Šta je nokatni krevetac i zašto je važan?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!