Marsala – NAJ boja lakova za nokte u 2015.

By  |  0 Comments

Proleće je već odavno zakoračilo kroz vaša vrata. Da li ste ga dočekali spremni kada je u pitanju nail look? Ukoliko do sada niste otkrili koja je boja laka za nokte totalni hit ovog proleća, samo korak vas deli od tog saznanja! U pitanju je marsala.

Totalno trendi, ovog proleća su sve marsala crvene nijanse laka

Otuda, ne čudi činjenica da su apsolutno svi svetski renomirani proizvođači lakova za nokte, upravo ovog proleća izbacili liniju lakova u ovim nijansama. Zato, nemojte gubiti vreme i što pre se uputite ka prvoj prodavnici kozmetičkih proizvoda, kako bi ste obezbedili jedan ili više lakova u marsala crvenoj nijansi za sebe.

Kako da nanesete marsala lak na svoje nokte?

Kada je u pitanju način, odnosno tehnika nanošenja laka za nokte u marsala nijansi, možete sebi dati apsolutno potpunu slobodu i poigravati se. Možete na najjednostavniji i najlakši način nalakirati nokte ili ih lakirati tako što ćete kombinovati dve ili tri marsala nijanse laka i nanositi ih u vidu naizmeničnih uzdužnih ili poprečnih prugica. Takođe, možete i po podlozi od jedne nijanse marsala laka, šarati drugom nijansom u ovoj boji laka.

Dakle, sasvim je svejedno, bitno je samo da na vašim noktima ovog proleća zablista marsala nijansa!

Osim linije lakova za nokte u ovim nijansama, mnogi svetski proizvođači kozmetike, ovog proleća su izbacili i linije ruževa za usne u marsala nijansama.

Zato, pun pogodak ćete napraviti, ako na vreme uz lak za nokte za sebe obezbedite i ruž za usne u marsala nijansi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!