GLISS Serum Deep-Repair linija – Dubinska regeneracija kose

By  |  2 Comments

Upoznajte novu GLISS Serum Deep-Repair liniju za dubinsko obnavljanje vlasi koja ne otežava kosu i regeneriše je nakon samo nedelju dana.

Regeneracija čak i izuzetno oštećene kose

GLISS Serum Deep Repair Extreme zbog svoje inovativne formule prodire čak u 10 slojeva vlasi kose omogućavajući mikročesticama da prodru duboko u unutrašnjost vlasi. Izuzetno oštećena, gruba kosa će se transformisati zahvaljujući novom vrhunskom kompleksu amino-kiselina i proteina, u svilenkasto meku i sjajnu kosu nakon samo nedelju dana.

GLISS Serum Deep Repair Extreme Serum je deo nove linije za negu kose – GLISS Serum Deep Repair, koja obuhvata šampon, balzam, balzam u spreju, intenzivni tretman u teglici, kao i visokokoncentrovani  mini tretman u tubi.

Izuzetno oštećenoj i gruboj kosi potrebna je dodatna nega, ali koja je namenjena baš takvoj kosi, sa tretmanima koji dubinski obnavljaju vlas kose iznutra. Zato je GLISS razvio novu liniju proizvoda za negu kose koji upravo zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i amino-proteinskom serumu čini kosu mekom i zdravom od korena do vrha. Najnovija GLISS Serum Deep Repair formula od aktivnih sastojaka kreirana je da nadomesti i popuni praznine u strukturi kose, čineći oštećenu kosu sjajnom i živahnom.

Vlas kose ima 5 do 10 slojeva, zavisno od tipa kose, a aktivni sastojci GLISS Serum Deep Repair proizvoda prodiru u do 10 slojeva vlasi. Vrhunski rezultati se postižu nakon prve nedelje korišćenja.

GLISS Serum Deep Repair linija – 6 proizvoda za regeneraciju kose:

1. GLISS Serum Deep Repair Extreme Serum – Jedinstvena kremasta formula se na vašim dlanovima transformiše u lagani serum. Istisnuti količinu veličine lešnika na dlan i naneti na isfrotiranu ili suvu kosu, bez ispiranja.

Gliss_SOS_Intensive treatment1

2. GLISS Serum Deep Repair šampon – Kosa postaje svilenkasto meka i gipka na dodir. Kremasta formula šampona sa amino-proteinskim serumom obnavlja oštećenu kosu za samo nedelju dana.

gliss repair sampon

3. GLISS Serum Deep Repair BalsamBalzam koji se ispira čini kosu elastičnom, glatkom i lakšom za raščešljavanje i oblikovanje.

gliss deep repair balzam

4. GLISS Serum Deep Repair balsam u spreju – Balzam u spreju koji se ne ispira čini kosu glatkom i momentalno lakšom za raščešljavanje i oblikovanje.

gliss repair balzam u spreju

5. GLISS Serum Deep Repair tretman u teglici1-minutni intenzivni tretman neguje i obnavlja kosu u najkraćem mogućem vremenskom roku.

gliss repair tretman

6. GLISS Serum Deep Repair visokokoncentrovani mini tretman u tubi – Tretman za prvu pomoć veoma oštećenoj i gruboj kosi, dubinski obnavlja za samo 1 minut.

gliss repair tretman u tubi

Ako imate problem sa suvom i oštećenom kosom, probajte novu Gliss Deep Repair liniju za regeneraciju i obnavljanje kose.

2 Comments

  1. Pingback: GLISS i Lepotica vas nagrađuju! | Lepotica.rs

  2. Tatjana Petrovic

    29.05.2015. at 17:57

    Kosa mi je zbog dugogodisnjeg farbanja dobrano ostecena,izgubila je sjaj,u poslednje vreme dosta opada,suva je i tesko se rascesljava tako da mislim da bi joj ovh sest proizvoda bas pomogli,vratili lepotu i sjaj,i samim tim doprineli mom samopouzdanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!