Trendy boje kose – Leto 2015.

By  |  1 Comment

Ombre, a posebno sombe, balajaž i flambojaž, još uvek su aktuelni ali pogledajte trendove za plavu, smeđu i crvenu kosu za letnju sezonu 2015. Parmenovi i sunce u kosi se vraćaju na velika vrata!

Hit boja kose ove sezone je…

Sa letnjim danima dolazi i trend nijansiranih boja i kose posvetljene od sunca. Da li ćete to da izvedete na neki od potpuno prirodnih načina koje možete pronaći OVDE, biti sam svoj majstor ili ćete se prepustiti frizeru.

IN boja kose ove sezone je zlatno plava. Kao podloga, kao boja za pramenove…zlatno plava osvaja.

Plavuše – Plava boja kose

Popularne su baby-plave. To su najsvetlije prirodne nijanse plave boje. Ipak, plava kosa je najlepša kada je iznijansirana. Kombinujte podlogu u zlatnim tonovima sa jako svetlim pramenovima. I kod plavuša korek je tamniji od krajeva ali ta razlika je jedva vidljiva.

Povezano: Kako da postanete platinasta plavuša?

Brinete – Smeđi tonovi

Veoma blagi prelazi od korena do krajeva je ono što karakteriše smeđe nijanse ovog leta. Pramenovi su u toplim med i karamel bojama koje ističu ten i posebno lepo izledaju kada koža malo potamni. Pramenovi se ne rade iz korena, tu je prirodna boja kose. Zlatne nijnse koje izgledaju kao sunce u kosi izuzetno su popularne.

Crvenokose – crvena i bakarna boja kose

I dalje je izuzetno aktuelna ronze trend i sve nijanse crvene koje idu na roze i boju jagode. Pramenovi koji se predlažu crvenokosim damama treba da budu zlatno plave boje. I crvene i bakarne nijanse treba da izgledaju što prirodnije, nikako previše intenzivno.

1 Comment

  1. Pingback: Izbor frizure prema horoskopskom znaku | Lepotica.rs

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!