Nokti u boji “latte” kafe će biti popularni ove jeseni: Evo kako da ispratite trend!

latte makeup(1)
Instagram/Prinscreen

Posle leta punog mlečnih noktiju i “Barbie” manikira, svi mi želimo nešto malo jače kako se temperature spuštaju. “Latte make-up”  je jedan od vodećih make-up trendova za kasno leto i jesen ove godine, uz zvezde poput Hejli Biber koje lansiraju te iste trendove na društvenim mrežama. Ove jeseni, možete piti “latte” kafu i nositi tu istu boju na noktima. Šta ima lepše od toga? U nastavku otkrijte “latte” manikir trend.

“Latte” manikir – nokti u noji kafe

“Latte” nokti su baš ono kako i zvuče: manikir inspirisan omiljenim pićem u svetlo smeđoj nijansi. Dženifer Lopez je lansirala ovu nijansu u julu, a ona će biti  vrlo popularna nijansa u ovoj kafenoj paleti tonova. Poput make-up look-a, “latte” nokti su oduvek bili deo beauty sveta, ali od skoro dobijaju popularnost na TikTok-u i Instagramu, poput frenč manikira i milky noktiju.

View this post on Instagram

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Glavna stvar za “latte” nokte su to što su bezvremenski i uvek popularni. Žene traže ovaj look, jer je ova neutralna nude ili tan nijansa zapravo osnova manikir sveta, ali je takođe zanimljiva da se upati sa trenunto popularnom “latte” šminkom. Šik, klasična, podseća na vašu omiljenu kafu – razlog više da se ne premišljate, i nabavite lak u ovoj nijansi.

Kako da dobijete ovu nijansu?

Pre nego što počnete sa traženjem po manikir zalihama, pregledajte vaš neseser sa šminkom, radi inspiracije za nijansu. Potražite nijanse bronzera,rumenila ili neutralnih ruževa koji vam lepo stoje, kako biste pronašli idealnu “latte” nijansu za sebe. Ovaj manikir ne mora biti stresan – odaberite nijansu, koja se lepo slaže sa vašim tenom, a u boji kože.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!