Nokti u trendu – jesen 2013.

Budite in i ove jeseni. Kao i prošle i ove su trend jedinstveni, ali efektni lakovi za nokte. Oživite svoje nokte svežim nijansama i interesantnim kombinacijama boja. Ukoliko se strogo držite određenih boja lakova, isprobajte ove koje vam preporučujemo. Zadovoljstvo je zagarantovano.

Tamnija nijansa plave

Ili tzv. kraljevsko plava. Ova boja je dominantna tokom cele godine, pa nije zaobišla ni ovo godišnje doba. U isto vreme neutralna i moćna. Ide uz svaku kombinaciju i definitivno predstavlja pun pogodak ove jeseni na vašim noktima.

Tamnija nijansa zelene

Ili smaragdno zelena. Od skoro prihvaćena i popularizovana, veoma ženstvena. Efektna, svakako, ali u kombinaciji sa zlatnom u potpunosti dolazi do izražaja. Ova boja lak za nokte je kao stvorena za provokativni večernji izgled.

Crveni tonovi

Bili, jesu i ostaće trend. Crveni lak za nokte je večan. Crvene nijanse svojom elegancijom i upadljivošću upotpunjuju svaku kombinaciju.

Bež nijanse

Ili boje pudera, kao i sve pastelne nijanse. Za dame koje ne vole da im nokti dolaze do izražaja, ovo je pravi izbor. Svojom neutralnošću, ali i nežnošću upotpuniće odevnu kombinaciju za bilo koje doba dana.

Metalik boje

Ove jeseni metalik boje lakova za nokte su u prvom planu. Možda vam se na prvi pogled i ne čini kao dobra ideja? Zamislite metalik zlatna boja uz kombinaciju sa crnim mat lakom za nokte. Obara sa nogu. Nijanse koje svakako dolaze u obzir kada je u pitanju metalik su nijanse sive, kao i srebrna. Ukoliko niste probali do sada, svaka mala promena je dobro došla, a vaši nokti će sigurno biti primećeni.

Ukoliko imate viška vremena, poigrajte se sa ovim nijansama. Bićete u trendu bez mnogo muke i para.

 

error: Content is protected !!