Šminka za jesen/zimu 2013.

Imate problem da odlučite koja šminka najbolje ide uz tonove ove jeseni i nadolazeće zime? Nešto sasvim drugačije od onoga na šta ste navikle je pun pogodak.

U pitanju je tamnija šminka koja će vas zasigurno isticati u prvi plan.

Svetle nijanse pudera

Postizanje aristokratskog tena. Obzirom  na jaku, tamnu šminku, mora se napraviti kontrast, kako bi vaše naglašene oči i usne došle do izražaja. Bleda koža će vašem licu dati sjaj. Ovakav make up naročito dobropristaje onim ženama koje imaju plavu kosui svetle oči. Igledaćete prirodno, nežno i mladoliko.

šminka jakih boja za hrabrije

Ružičasto rumenilo

Umesto do sada bronzanih rumenila, počinje primena rumenila nežnih roze nijansa. Vašem izgledu daje prirodni look, a posebno pristaje onima koje imaju svetliji ten. Vaše lice izgleda zdravo i negovano, a ujedno naglašava i vašu ženstvenost.

Guste, debele obrve

Ovo je nešto što sigurno ne praktikuje većina nas. Ali, to je ono što nam predstojeći period donosi. Ako je verovati mnogim poznatim šminkerima, naglašene i guste obrve dovode do glamuroznog i seksipilnog izgleda.

Naglašene oči

I ove jeseni/zime su hit mačkaste oči, koje ističu vašu tajnovitost. do njih ćete doći sa samo par poteza ajlajnera. Jedna od večernjih opcija su tzv.metalik senke u bojama kao što su tamne nijanse sive, plave i ljubičaste, odnosno šljiva boje.

Da bi vaš make up bio potpun, obavezno je naglašavanje donjih kapaka senkama tamnijih nijansi poput sive ili smeđe boje. Zavodite svojim pogledima!

Tamne nijanse karmina

Kako ćemo istaći usne je jadan od najvažnijih koraka u make up-u. Ono na šta smo navikle je crveni karmin, koji nas ne zaobilazi ni sada. Ali, ono što je u potpunosti novo su karmini tamnih nijansi ljubičaste, boje čokolade. U obzir dolaze i crni tonovi, na koje će se retko koja dama odlučiti, ali može izgledati ujedno lucidno i zavodljivo.

Upotpunite svoj izgleda jakim make up-om ove jeseni i zime, jer je za lepotu uvek pravo vreme.


 

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!