Nokti u trendu za jesen/zimu 2014/15.

Pravo sa njujorškog Fashion week-a stižu novi nail trendovi za sezonu jesen/zima 2014/15. Pogledajte šta će se nositi na noktima i kakav manikir i nail art su potpuni hit!

Šta je trendy na noktima ove jeseni i zime?

Ako mislite da je trend mat top coat-a i dugačkih bademastih noktiju prošao, varate se. Mat nokti i nail art su i dalje aktuelni. Osim toga jako su popularni manikir u obliku obrnutog french-a, polumeseca ili trougla kod zanoktica i folije!

Transfer folije koje se jednostavno nanose na nokat i uz pomoć kojim možete kreirati i najsloženiji dizajn a nije vam potrebna mirna ruka. Foliju možete naneti na ceo nokat, što je posebno atraktivno ako je u pitanju srebrna ili zlatna folija.

Kako da nanesete transfer foliju na nokte?

Ruffian manikir je takođe aktuelan, možda ne u svom izvornom obliku sa dva laka koliko kao kombinacija 1 tamnijeg laka i šljokica/glitera.

Kako – Ruffian manikir

Lakovi za nokte – boje i teksture

Boje lakova za nokte koje će obeležiti ovu sezonu su: crni, bordo, braon-crveni, tamno sivi ali i nude nijanse na kratkim noktima. Ako koristite jako tamne lakove, nanesite neki super sjajni top coat.

Ako lak nanosite tako da u regiji zanoktica ostane prazan polumesec ili trougao, lak koji nanosite na ostali deo nokta treba da bude mat!

Crni lak (mat ili sjajan) sa srebrnim tačkicama, na kratkim noktima je poptpuno trendy. A potrebno je samo da osim laka imate dotter, tj.tačkalicu za nail art.

Glitter i šljokičavi lakovi za nokte su, kao i takva šminka, možda najjači pečat ove sezone. Ako nemate u planu da kupujete takav lak, lak možete napraviti ili naneti gliter na običan lak. Sve veličine šljokica su i trendu, od najsitnijih do onih krupnih i u različitim veličinama u jednoj bočici.

Domaći proizvođa kozmetike, Aura,u ponudi ima Lux glitter lakove za nokte. Kolekciju čini 8 lakova sa gliterom i šljokicama.

  • Ono što je takođe novitet je što su se na velika vrata vratili metalik lakovi za nokte. Boje su srebrna, zlatna, bronzana i svi svetliji tonovi sa metalnim odsjajem.
  • Ombre rađen tamnijim nijansama lakova za nokte, crvenom i crnom recimo, jedan je od vodećih trendova ove jeseni i zime. Radi se na dužim bademastim noktima.
  • French odavno nije samo beo, ali ove sezone su najaktuelniji bordo baza i crna french linija ili crna baza za belom linijom.
  • I na kraju, kratki beli nokti, simbol zime. Bela je od snežno do milky bele.

Šta predlažu najpoznatiji proizvođači lakova za nokte?

OPI je predstavio Nordic paletu jesen/zima koju čini 12 nijansi, od kojih su neke vrlo neočekivane za zimu.

Essie nudi paletu nude lakova za nokte. Preporučuju bež nijanse Sand Tropez i Madmoisell, Allure, Muchi Muchi, preko kojih obavezno ide mat top coat. Jesenja kolekcija ima 6 boja kao i zimska i ove kolekcije su orijentisane na bež i roze nude nijanse ali i na one intenzivnije kajsija roze, sivoj teget i braon.

Pred nama je raznovrsnost boja i dizajna kada su u pitanju nokti i manikir za ovu jesen i zimu.

error: Content is protected !!