Pomozimo Borisu da ponovo hoda!

bori se Borise

Da ime zaista određuje čoveka, uverićete se kada pročitate tekst o ovom momku. Boris Stoiljković iz Debeljače, bori se uprkos problemu koji je pred njega život, kao jako mladog, stavio. A svako od nas mu u njegovoj životnoj borbi može pomoći. I zato obavezno pročitajte ovaj tekst do kraja.

Boris je 2000. godine, nakon skoka u vodu, povredio vratne pršljenove C6 i C7, što je za posledicu imalo kvadriplegiju, tj. oduzetost sva četiri ekstremiteta.

Udario sam glavom o stenu i potpuno bespomoćan, nemoćan da bilo šta preduzmem plutao po površini mora… To je bio i poslednji skok i poslednji korak i kraj mog detinjstva! Od tada sam u stalnoj borbi kako i sa samim sobom i sa povredom, tako i sa okolinom! Kao da mi je i samo ime predodredilo sudbinu, bori se_Borise.

Svojim radom, trudom, neprestanim vežbama i voljom uspeo sam da povratim funkcije ruku. Trudim se da budem stalno aktivan, treniram stoni tenis i plivanje, jer i ako ne mogu da hodam, od sporta nikada nisam odustao. U stonom tenisu se takmičim, slobodno mogu reći profesionalno, a upravo te medalje koje osvajam i donosim sa raznih takmičenja su moja borba, moja žalja za životom i i potvrda da čovek može sve, samo ako to istinski i jako želi!

U Rusiji, u Moskvi, na klinici NeuroVita postoji tretman presađivanja matičnih ćelija. Bio sam na prvom tretmanu, posle kojeg osećam minimalne pomake, ali da bi se došlo do većeg rezultata potrebno je da odem na više tretmana, na svaka 3 meseca. Svaki tretman košta 7000 eura. Znam, jako puno za naš standard, ali kada novcem možete da ‘kupite’ svoje zdravlje, onda ste vi srećan čovek!”

I kao što sve češće čujemo i vidimo, život najviše cene i žive ga oni koje je za nešto uskratio, nešto im oduzeo. Ovaj mladi čovek dnevno prepliva 1000 metara. Na internacionalnom takmičenju u Švedskoj, Malmo Open 2011. godine u stonom tenisu osvojio je dve bronzane medalje, a na istom takmičenju 2012. godine osvojio zlatnu medalju. I od tada svake godine osvoji neku medalju. Pun je optimizma i veruje da će opet stati na noge. Ne predaje se! Bori se!

Ukoliko voliš život ne smeš traćiti vreme, zato što je život sačinjen od vremena. Pomozite mi da se izborim za svoj san i životnu šansu koja mi se pruža, ali za koju mi je potrebna Vaša pomoć i podrška.”

Uplatite, kupite, donirajte da Boris ponovo hoda!

Pomozimo Borisu! Svako prema svojim mogućnostima. Ako nas bude puno, sredstva će biti značajna. Pomozimo da ovaj mladi čovek ponovo korača! Na sajtu koji je za Borisa osmislio i zajedno sa studentima Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin” iz Zrenjanina, napravio Milan Milićev (bravo!), postoji i webshop gde možete kupiti različite proizvode i tako pomoći Borisu!

Pozivamo takođe i sve kompanije da uplatom sredstava ili doniranjem svojih proizvoda pomognu Borisu da prikupi potrebna sredstva. Kako da donirate proizvode pogledajte OVDE.

Brojevi računa:

Primalac: Boris Stoiljković, Debeljača 26214

Banka Poštanska štedionica A.D.

Dinarski račun: 200-64414879-46

Devizni račun: IBAN: RS35200000010461507446

uplatnica boris
*kliknite na sliku za uvećanje
boris devizni racun
*kliknite na sliku za uvećanje

 

Detaljnije informacije o Borisu možete potražiti na sajtu www. borise.rs.

Kontakt podaci:

[email protected]

Telefon:+381 63 8217855 Whatsapp, Viber

Skype: borisposaolokal

Facebook stranica: Borim se ali ne mogu sam pomozite da koracam

Facebook grupa: Da Boris ponovo hoda

Facebook profil: Pomoc Borisu StoiljkovicuDa Prohoda

da boris hoda

da boris hoda

————————————————

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!