Aqua detox – Čudotvorni tretman za detoksikaciju

Čudotvorni tretman detoksikacije, koji nas za vrlo kratko vreme može osloboditi mnogih štetnih supstanci, nagomilanih u našem organizmu, kao što su toksini, teški metali, slobodni radikali i sl.

Svima je potrebna detoksikacija

Stopala u proseku imaju po 2000 pora i usled njihovog širenja dolazi, a pod uticajem tople vode i soli, u organizam se preko limfnog sistema i krvotoka prenosi proces elekrolize, tako da struja dođe do svake ćelije, iz koje se oslobađaju štetne materije. Njihov veći deo se izbacuje preko znoja, urina i stolice u narednih 72 sata (toliko traje efekat struje u telu), pa se savetuje ponavljanje tretmana na svaka 3 dana. Manji deo štetnih materija kroz stopala se izlučuje u kadicu. Zato voda u kadici najčešće ima mutnu boju i masnjikavu strukturu i u njoj se mogu naći slobodni radikali, toksini, ali i šećer, holesterol, teški metali.

Bezopasno, prirodno i efikasno

Tretman se sastoji od:

  • pripreme limfnog sistema za drenažu laganim stimulisanjem refleksne zone limfnih žlezda sa prednje strane skočnog zgloba

  • smanjivanja stresa nagomilanog u prstima blagim istezanjem

  • opuštanja leđa i mišića uz kičmeni stub trljanjem unitrašnje ivice tabana

  • stimilisanja refleksne zone na sredini tabana pomoću palca.

Nakon što terapeut pripremi stopala klijentu, on ih uranja u kadicu sa vodom od 40 stepeni celzijusa i terapeut u centar spušta sondu, a zatim i rastvor morske soli, sodu bikarbonu ili eterična ulja (provodnici). Ceo tretman potpuno prirodan i bezbedan i što je najvažnije pokreće organizam da se sam oslobodi otrova.

Ovaj postupak je potrebno sprovesti 10-12 puta, na svaka 3 dana, jednom do dva puta godišnje. Potvrđeno je da ima pozitivno dejstvo na reumatska oboljenja, visok pritisak i holesterol i tegobe sa bubrezima. Takođe ima izraženo pozitivno dejstvo na celulit i kvalitet kože. Dakle, ako želite da bukvalno prodišete i da se ponovo osetite laganim i poletnim, aqua detox je pravi tretman!.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!